maandag 29 maart 2021

Woca olie naturel

Woca olie naturel

Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. WOCA Olie Conditioner is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren. Masterolie kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt als basisbehandeling voor hout.


Woca olie naturel

Masterolie naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Masterolie wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. Daarnaast krijgt het hout een finishing touch. De nerfstructuur en kleurnuances van het hout komen er mooi uit. Verkrijgbaar in naturel , wit en grijs.


Woca Masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe, onbehandelde of geschuurde houten vloeren. U kunt onderhoudsolie het beste altijd gebruiken in combinatie met intensiefreiniger voor het verwijderen van vuil en oude zeeplagen. WOCA Masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe, onbehandelde of geschuurde houten vloeren.


Woca olie naturel

Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Na verloop van tijd is er een groot onderhoud nodig om het hout opnieuw voldoende te verzadigen. Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis! Gratis Levering vanaf €20.


De natuurlijke vloeroliën van WOCA Denmark versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft ademen. Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten.


Door filmvormende olie afwerking is het oppervlak beschermd tegen vuil en water. Tevens aangewezen voor groot onderhoud van geoliede houten vloeren, na reiniging met WOCA INTENSIEFREINIGER. Op naturel en gekleurde geoliede vloeren gebruikt men WOCA. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Goedkoopste woca van nederland.


Eenvoudig te bestellen via onze webshop. Geschikt voor alle onbehandelde (geschuurde) houtsoorten. Verdiept de houtkleur en structuur en beschermt tegen vuil en vlekken. Naturel , op wit geoliede vloeren. Masterolie heeft uitstekende verzadigende eigenschappen, en waarborgt zo een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak.


Ga voor meer informatie naar onze webshop. WOCA Maintenance Oil naturel wordt gebruikt tijdens een grote onderhoudsbeurt om de vloer te voeden of voor het plaatselijk bijwerken van krassen of slijtage. Samenstelling (onderhoud), Olie. Beloopbaar na (uur), 4 . WoCa Olieconditioner is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren. De Olie Conditioner Wit is geschikt voor wit geoliede vloeren.


Het kan ook worden gebruikt voor plaatselijk bijwerken van krassen en slijtageplekken. Wij bezorgen alle onderhoudsproducten thuis voor €95!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.