dinsdag 20 april 2021

Zuperzozial aanbieding

Zuperzozial aanbieding

Zuperzozial , servies voor een bewuste levensstijl. Het servies is met grote zorg gemaakt en geproduceerd. Tijdelijk vrijwel het complete assortiment met flinke korting!


Zuperzozial aanbieding

Greenpicni is officieel verkooppunt en geeft altijd korting op dit duurzame serviesgoed. Grote collectie direct leverbaar op voorraad. Hierdoor zullen er geen nieuwe items meer binnen komen. Marktplaats is niet aansprakelijk voor (gevolg) schade die . Bamboe servies van het merk zuperzozial raw earth. Nieuwe collectie gearriveerd!


Bestel de dag erna op tafel! Vele aanbiedingen bij bol. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Gemaakt van mais en bamboe-vezels! Mooie gekleurde doosjes met een duurzaam karakter.


Zuperzozial aanbieding

Het doosje is zeer duurzaam en hard. Raw Earth zoals de serie heet toont aan dat bewust . Ideaal voor huis- tuin- en keukengebruik maar ook heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie of voor een picknick. De bewerkte look geeft deze serie een oriëntaalse uitstraling. Set met gebaksbordjes.


Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elk bordje zijn eigen unieke uitstraling. Geschikt voor zowel koude en warme hapjes. Een feest om van te eten. De bordjes kunnen wel in de maar vaatwasser niet in de magnetron. Kortingen tot wel , Altijd scherpe prijzen ! Onderaan de advertentie vindt u de link naar de productpagina.


Deze lunchtrommel is gemaakt van 1 duurzame, biologische materialen. Per stuks in de aanbieding. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . We houden van merken die een verschil maken. Mooie en hippe producten waar over is nagedacht.


Borrel schaaltjes Tasty Treats Dawn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.