woensdag 26 mei 2021

Zanker diepvrieskist

Zanker diepvrieskist

Zanker vrieskist vk2inhoud 1liter. De vrieskist is voor ons te groot. Maar zonder handleiding bij. Ik kan het type ook niet terugvinden online. De volgende ochtend was hij terug warm.


Zanker diepvrieskist

Het rode lampje (driehoek) brandt steeds. Diepvrieskist , zeer goede staat en zeer proper 3liter inhoud , buitenafmetingen. L1B HWerkt perfect , sluitingsrubbers top Wegens aankoop. Type: DIepvries kist Merk: ZANKER Hoogte: 85cm Breedte: 60cm Lengte: 150cm Inhoud: 5Liters Staat: In Goed staat en werk perfect Waar: Lesse… € 2500.


Je kunt haast ongelimiteerd inkopen, al het eten dat je over hebt kun je invriezen en je hoeft nooit bang te zijn dat je diepvries te vol raakt en dat daardoor de voedselkwaliteit van je producten wordt aangetast. Let er echter op dat er ook nadelen zijn. Zo is de prijs van een enorme vriezer van 4liter of meer een stuk hoger, . De kist werkt nog perfect, in verband met ruimtegebrek zijn wij overgestapt naar een kastmodel. De buitenkant van de diepvries is wat beschadigd. Gratis af te halen in Wageningen.


Zanker diepvrieskist

Read what people are saying and join the conversation. Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Een nieuwe Koelkast - Diepvries kopen? Wij wensen u veel genoegen bij het gebruik ervan.


De diepvrieskast dient voor huishoudelijk gebruik voor het invriezen van verse levensmiddelen en gedurende langere tijd bewaren van bevroren levensmiddelen (tot één jaar, afhankelijk van de levensmiddelensoort, dient). Resultaten van zoekmachines! Info over zanker diepvrieskist. Een koelkast met of zonder een vriesvak? Heb je een aparte diepvrieskist of -kast , dan is een koelkast zonder vriesvak veruit de meest energiezuinige keuze.


Heb je nog geen diepvries en vries je zelf niet veel. Heb vorig jaar een nieuwe gekocht ,dus de oude ging naar de schuur. Ik heb een zanker een oud ding tot nu toe blijft hij het doen. Zolang het niet vriest blijft hij . Hardenberg, de gratis marktplaats.


Vandaag tot de constatatie gekomen dat we volgende maand zeker een nieuwe diepvries moeten kopen (de huidige is gemakkelijk ouder dan jaar). Rood lampje brand en vriezer blijft ontdooien terwijl er geen ijsvorming wasVriezer heeft nu een week uitgestaan en hij deed het een paar dagen daarna g.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.