dinsdag 22 juni 2021

Zanussi droger symbolen

Tussenpozen worden wel korter. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Enkele paragrafen in deze gebruiksaanwijzing zijn voorzien van symbolen die de volgende betekenis hebben: Met de waarschuwingsdriehoek geven wij . De symbolen die u in sommige paragrafen van dit boekje tegenkomt hebben de volgende betekenis:. Besteed minder tijd aan strijken.


Zanussi droger symbolen

Flexibiliteit voor de plaatsing van uw droger dankzij de omkeerbare deur. De makkelijkste manier om controle te houden over de droogtijd. Nadat je de was hebt gedaan, kan je het wasgoed laten drogen aan de lucht of in een droger stoppen. De meeste mensen hebben wel een droger naast hun wasmach.


Uw Zanussi wasdroger geeft gelukkig een error code of foutmelding, waardoor u zou kunnen weten wat het probleem is. Maar ja, waar lag dat boekje ook alweer? Wat betekent die code nou? We geven speciaal voor u een overzicht van belangrijke foutcodes die een Zanussi wasdroger zou kunnen geven. Mijn droger begint te piepen dat het waterreservoir vol, er zit vrijwel geen water in op dat moment.


Zanussi droger symbolen

De wasdroger heeft genoeg plek voor kilo wasgoed. Indien je alleen wat broeken en shirtjes wilt wassen, gebruik je de knop halve belading. Kort (paar minuten) na het aanzetten (in ieder willekeurig programma) van de machine stopt hij met draaien en geeft een piepsignaal. Het lampje achter het volgende symbool brandt: vierkantje met open bovenzijde met daarin een schuine pijl. Volgens de gebruiksaanwijzing betekend dit het einde van de afkoelfase.


Dankzij deze functie kun je je kledingstukken meteen vanuit de droger in je kleerkast hangen. Dankzij de handige symbolen is de instelling van de droogkast zeer gemakkelijk. Het toestel heeft een jaarlijks energieverbruik van 5(kWh) en . Uw droger werkt het beste met schone filters.


Zanussi droger symbolen

Gebruiksaanwijzingen zijn te. De trommel is fijn groot, erg fijn als je ook een kilo wasmachine hebt. De was komt er droog uit en dan hebben wij niet eens het droogste.


Wij adviseren u met klem deze artikelen niet in de trommeldroger te drogen. I Controleer zorgvuldig of het wasgoed geschikt is om machinaal gedroogd te worden. Aanwijzingen daarvoor vindt u op het textielbehandelingsetiket. Dankzij de ruime opening haal jij je beddengoed en handdoeken eenvoudig in en uit de trommel.


Zanussi droger symbolen

Je hebt onder meer keuze uit kastdroog, strijkdroog en extra droog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.