woensdag 9 juni 2021

Zanussi wasmachine foutcodes

Vaak geeft de foutcode in het display al weer in welke hoek u de storing moet zoeken. Wanneer u er snel bij bent, is een ernstig defect soms te voorkomen. Soms kunt u een wasmachine met een foutcode zelf repareren, mits u kunt . Maar ja, waar lag dat boekje ook alweer?


Wat betekent die code nou?

De storingscode die op uw display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Lukt het niet om aan de oorzaak van de foutmelding van uw wasmachine op te sporen of te verhelpen? Toevoerslang van de kraan losdraaien en controleren of er (voldoende) water uit de kraan komt. Een emmer van liter inhoud moet binnen minuut gevuld kunnen worden.


Oorzaak: Dit zou een probleem zijn met de watertoevoer. Geen of onvoldoende water. Controleer of er voldoende water uit uw kraan komt.

Jammer genoeg zijn ook de wasmachines van dit merk wel eens slachtoffer van storingsmeldingen. Zanussi wasmachine geeft de foutcode E10? Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen. Op deze pagina geven we uitleg en tips over de Efoutcode.


Zie de volgende merken wasmachines : Aeg. AEG Wasmachines : CA: Probleem zit in de electronica, de motorsturing lijkt . Heel belangrijk om uw defect toestel te repareren, is weten wat er precies aan de hand is. CWatertoevoer problemen.


CNiveau meting niet goed. CB veiligheids niveau bereikt. CC: Ptc voor mosfet kortgesloten. Onze wasmachine stopt in het wasprogramma als hij toe is aan centrifugeren of hier juist is mee begonnen.


Staat voor foutcode E52: Controleer al eerste de lengte van de koolborstels. Indien minder dan mm deze vervangen. Tevens moeten ze soepel in hun houder kunnen schuiven.


Na vervanging de machine eerst een wasbeurt laten draaien zonder wasgoed.

Als de borstels wel goed zijn dan de tacho . Het volgende heb ik uitgevoerRubber schijfje van de magneet inlaatventiel verwijder2xslang van de drukregelaars door geblazen,water inlaat bak s. Hierna pauze en daarna weer hetzelfde volgorde. E21: machine geheel leeg laten lopen door de afvoerslang in een afwasteiltje te leggen. Dan het filter los draaien.


In het gat zie je nu het schoepj. Ik heb de machine leeggehaal filter gecheckt (pomp kan goed draaien), maar foutmelding blijft. Daarom maar weer eens water in de machine laten lopen en laten . Zie snel zelf wat er aan de hand is.


Wij hebben een overzicht met alle wasmachine storingen en foutcodes. Kies voor zelf reparatie of bel met onze monteurs. Heeft de wasmachine geen display gaat de led aan het einde van het programma een aantal keren knipperen, drie keer knipperen is hoofdcode dertig. Ewaterinlaat storing. Ewaterafvoer probleem.


Epomp voeding probleem. Ewater hoogte probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.