vrijdag 13 augustus 2021

Zanussi wasmachine zwf71440w

Zanussi wasmachine zwf71440w

De resterende programmatijd wordt niet weergegeven op een display en geeft geen geluidssignaal aan het einde van het programma. Deze Zanussi is wel voorzien van een inzet voor vloeibaar wasmiddel en van startuitstel. Bovendien is deze wasmachine.


Zanussi wasmachine zwf71440w

Met de eenvoudige gebruikersinterface biedt deze wasmachine u alles wat u echt nodig heeft. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 2900). Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! U hoeft alleen maar aan de knop te draaien en het programma te selecteren en uw was is met een halfuur klaar.


SCHONE KLEDING IN SLECHTS MINUTEN? Alles wat u nodig heeft in één machine? De dempers doen precies waarvoor ze bedoeld zijn: ze dempen. Je ziet ze niet zitten onder de wasmachine , dus je krijgt geen lompe uitstraling.


Zanussi wasmachine zwf71440w

De machine staat in de badkamer, maar dit lijkt zowel de wasmachine als de dempers . Na het wassen verdwijnt het meeste water weer uit uw . Binnen minuten een schone was? Vul de trommel met kilogram wasgoe kies voor het korte programma en de wasmachine regelt de rest. De AquaFall techniek verspreidt het wasmiddel met bubbels over je wasgoed. Wasmiddel dringt op deze manier dieper . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 29door Veiligkopen. Bestel direct via Wasmachines. Heb je vaker bergen met wasgoed? De wasmachine is voorzien van een slim sensorsysteem, waardoor je nooit méér water . Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.


Zanussi wasmachine zwf71440w

Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Maximaal vulgewicht: kg.


Startuitstel AquaFall voor een effectievere en gelijkmatiger verdeling van wasmiddel. Onbalans-correctiesysteem. Sensorgeregelde waterdosering door Fuzzy Logic Anti-schuim spoelsysteem. Kinderbeveiliging Stelpoten: verstelbare.


Populaire specificaties. Laadvermogen (was), 7kg. Energieverbruik, 1794kWh. Warmwateraansluiting, Nee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.