vrijdag 13 augustus 2021

Zeegersloot golf week

Het programma staat in het teken van “Back to the Seventies! Zondag juni: Na de Jeugdwedstrijd in de ochtend -verzorgd door de Jeugdcommissie, bieden we een . De problemen bij het inschrijven voor teamwedstrijden zijn verholpen. Met alweer een hele dag zonneschijn en blije clubleden, die met hun gasten op de mooie baan een ronde speelden, onderbroken na negen holes door een geweldig Italiaans buffet zijn we . De leden van de club zijn zeer content met hun golfaccommodatie in het centrum van het Groene Hart van Holland - de parel onder de golfbanen in de regio.


Zeegersloot golf week

Dat biedt de leden, maar ook introducees en de vrije golfer, behalve veel variatie en. Onze golfclub bestaat jaar. Dat zal u niet ontgaan zijn.


Uitbundig heb- ben wij het tijdens de golfweek mogen vieren. De baan in topconditie, het weer zat mee en de horeca draaide op volle toeren. Heel Alphen mocht het weten. Wat is nu eigenlijk jaar?


Zeegersloot golf week

De baan is verdeeld in drie lussen: de Heuvelbaan, de Griendbaan en de . Tijdens deze week worden er diverse evenementen georganiseerd waar deelnemers zich voor kunnen inschrijven. Tal van activiteiten passeren de revue met als hoogtepunt om 16. Goed onderhouden en mooie strakke greens.


Door de begroeing geen makkelij. Ook voorzitter Cees van Beurten van onze vereniging, niet geheel onbekend met luchtvaart-perikelen, stelde zich op de hoogte . Voor de greenkeepers zit de werkweek erop. Nadat de werkzaamheden voor het weekend zijn geplan schuift Leen aan.


Zeegersloot golf week

In de daarop volgende jaren . Bij voldoende belangstelling zal dit een door ons georganiseerd jaarlijks terugkerend evenement worden. F holes € 5 Zomertarief A holes € 100. Golfclub Kleiburg, € 2-, € 3-. Deze week voor het eerst gespeeld met de sponsorcompetitie. Was erg leuk en de baan ligt er keurig bij.


Er wordt veel variatie in het spel gevraagd mede door de glooiingen. Leuk en gevarieerd met hoogteverschil en . Zeegersloot , € 15 € 150 . De golfclub is primair een ledenclub, heeft duurzaamheid als leidend principe, zorgt voor de klant en streeft naar een balans tussen sport en spel. Golfbanen spelen in de hele wereld een belangrijke rol bij het behoud van de natuur en de open ruimte. Het bestuur is met golfbaan Tespelduyn ( Noordwijkerhout) een bilateraal samenwerkingsverband aangegaan, waarbij de leden tegen introductietarief op elkaars banen kunnen spelen.


Stableford hcp 2tot 30. U kunt spelen op vertoon van een geldig NGF pasje met daarop het opschrift SGWN, waaruit blijkt dat u lid bent van één van de samenwerkende golfverenigingen en gebruik kunt maken van het samenwerkingstarief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.