vrijdag 10 september 2021

Zanussi zdh7332p handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Volg de installatie-instructies op die zijn meegeleverd met het apparaat. Wees voorzichtig met het verplaatsen van het apparaat, het is zwaar.


Draag altijd veiligheidshandschoenen. Installeer of gebruik het apparaat niet op een plek waar de temperatuur onder °C of boven 35°C komt. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Hierdoor hoef je de condenswateropvangbak niet elke droogbeurt te legen.


Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het energiegebruik wordt geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Dit is een Sensordroger door de AutoSense functie op de Zanussi. Hij heeft een vulgewicht van kg waardoor er veel in kan en gechikt is voor een groter gezin. De droogklasse van de droger is A, dat betekent dat je was echt droog uit de machine komt.


Goed resultaat, maar de handleiding is niet compleet en de combinaties van programmaknoppen niet altijd even logisch en eenduidig. Jammer dat je niet kan zien hoe lang een programma nog zal duren, dit had mijn vorige Zanussi wél. Schrijf een review Help anderen en maak kans op €100 . Tevens beschikt deze droger over een elektronische vochtmeting en.


Koop de Zanussi ZTH4op. Soms draait het programma niet. Krijg ondersteuning bij de installatie van uw toestel, download handleidingen, beheer uw garanties, ontdek tips en tricks en meer.


De ventilatie-openingen in de onderkant (indien van toepassing) mogen niet worden afgedekt door tapijt. De Zanussi ZTH4Wasdroger is beperkt of niet meer verkrijgbaar. Vergelijk droogkasten! Die ziet er prijstechnisch en verbruiktechnisch wel aardig uit voor mij. EDIT Zie trouwens dat ik die jaartallen aardig door elkaar haal.


Gratis geleverd door onze eigen mensen op de plek die jij wilt. Je oude apparaat én het verpakkingsmateriaal nemen we gratis mee terug! Nu met met euro cashback!


Kijk voor meer informatie op: Nieuw. Voor dit artikel geldt de fabrieksgarantie van jaar. Indien de product defect raakt binnen de garantieperiode, kunt u het volgende doen: - In de handleiding staat vaak een oplossing voor het probleem.


Lees de handleiding van de product . Gebruikersreview - Samsung DV70F5E0HGW review door M. Nu anderhalf jaar in bezit, in het begin prima wasdroger doet wat ie moet doen niks meer en niks minder. Na jaar begonnen hier de problemen. Foutcode HE in beelvolgens handleiding compressor oververhit en is monteur de enige oplossing.


Zanussi zdh7332p handleiding

Zeer goede, quasi nieuwe droogkast. Dat betekent dat je was echt droog uit de machine komt. De energieklasse van deze Zanussi is B. Type : condensatie maximaal vulgewicht : kg verbruik : 2kWu energieklasse : A- startuitstel : Ja resttijd : Ja bouw : vrijstaand Displ… € 3900.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.