woensdag 22 september 2021

Zekering auto

De autozekering beschermt de bedrading tegen een te hoge elektrische stroom. De meeste autozekeringen zijn aangebracht in een zogenaamde zekeringenkast. Deze bevindt zich meestal onder het dashboard of in het motorcompartiment.


Zekeringen voor in de auto zijn er in vele soorten en maten. Je hebt niet alleen te maken met de maximale stroom (ampere), maar ook met de vorm.

Voor alle elektronische apparaten in je auto is een zekering aanwezig. Voor je autoradio, ramenwissers, maar ook elektrische ramen. Als een van deze het opeens niet meer doen kun je de zekering kastje openen.


Daar kun je misschien de oorzaak vinden. Maar waar moet je dan naar kijken? Auto zekering Goedkoop in onze webshop. Koop auto zekeringen en 170.


Bestel u auto zekering vandaag en ontvang deze de volgende werkdag.

Een zekering (smeltveiligheid) in een auto zorgt voor bescherming tegen overspanning en kortsluiting van elektrische circuits als de ruitenwissers, sigarettenaansteker en elektrische ramen. Het kan gebeuren dat een zekering doorbrandt. Autozekeringen zijn kleurgecodeer en elke kleur heeft zijn eigen amperage.


Steekzekeringen, glaszekeringen, torpedozekeringen, zekeringhouders, en alle andere benodigdheden met betrekking tot zekeringen. Browse het assortiment en vindt de zekering. Het assortiment bevat 1zekeringen van tot Amp. Omdat de behuizing transparant is, kunt u zien of de metalen strip in de zekering is doorgesmolten.


Oftewel, u ziet of de zekering defect is. Het Cosmic steekzekeringset assortiment stuks is bestemd voor in uw auto. Het glaszekeringenassortiment bestaat uit de volgende zekeringen : 1x 5A, 1x 10A, 1x 15A, 1x 20A, . Assortiment mini autozekeringen in radiale uitvoering geleverd in een kunststof opbergdoos. A, 10A, 15A, 20A, 25A, 30A …lees meer ›. Op voorraad in de winkelVóór 17:besteld = morgen in huis! Bij Heuts vind je zekeringen in diverse soorten en maten.


Bekijk ons uitgebreide assortiment auto zekeringen. Aansluitingstechniek luidspreker, zekering , kabel jack, ronde kabelverbinders… al het noodzakelijke voor uw autoluidsprekers bij Auto5: bestel online! KleurGeelStroomsterkte5.

HS-06KW Way DC 32V Circuit Car Zekering Box Set Auto Auto Auto Blader Zekeringhouder. Automatische ATO-vlakzekeringen(Standaard vlakzekeringen)Snelle herstelling. Snel een zekering voor je auto kopen doe je bij MijnAutoOnderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.