maandag 31 januari 2022

Zuperzozial bord

Vele aanbiedingen bij bol. Zuperzozial Borden koop je eenvoudig online bij bol. Veelal gratis verzonden! Tijdelijk vrijwel het complete assortiment met flinke korting! EcoZo heeft het grootste online assortiment, de beste prijzen en beste aanbiedingen.


De producten zijn met zorg gemaakt en geselecteerd.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Het is namelijk licht van gewicht en onbreekbaar. Versier het bord met fijne sfeerlichtjes en vaasjes. Diep soep- of pastabord Deep bite plate in de kleur Stone Grey.


Raw Earth is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en 1 biologisch afbreekbaar met een aardse uitstraling. Laat je kindje eten als een beest van dit leuke bord met giraf! Products that respect our world in a simple and smart way.

Environmentally conscious design but much more than functional: contemporary products that are as stylish as they are durable. Ideaal voor huis- tuin- en keukengebruik maar ook heel gemakkelijk mee te nemen op vakantie of voor een picknick. De borden zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs. Bovendien 1 biologisch afbreekbaar en verrassend.


Netto gewicht (kilo): 255. Advies verkoopprijs: € 95. Aantal per verpakking: 4. Denk dan aan huis-, tuin- en keukengebruik, maar je kan het ook prima meenemen naar het stran een picknick of op vakantie. Materiaal: Gebaseerd op Bamboe en Maïs.


De bordjes zijn lekker licht en kunnen tegen een stootje. Stijlvol, duurzaam en functioneel gaan samen. Door een recent onderzoek staat het gebruik van Melamine ter discussie.


Is een Melamine kinderbordje dan . Deze kun je extra lang bewaren in de goed afsluitbare, ronde koektrommel. De koektrommel heeft een bamboe deksel, welke een milieuvriendelijke siliconen ring heeft. Aangezien de koektrommel in vele kleuren leverbaar is, is er altijd wel eentje die in jouw interieur past . Bamboe servies van het merk zuperzozial raw earth.

Een aantal aantrekkelijke kortingen! Nieuwe collectie gearriveerd! Bestel de dag erna op tafel! Op voorraad - Voor 22:bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.