donderdag 24 maart 2022

Zwarte keuken met hout

Wil je wel eens iets anders dan witte keukenkasten , dan is zwart misschien wel meer jouw ding! Donkere kleuren zorgen voor een luxueuze indruk en contrasteren mooi met lichte materialen zoals hout en wittinten. Stijlvol wonen is KeijserCo.


Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd. Contemporary kitchen design with dark brown cabinets, large island and light quartz countetrtops .

Zo geeft een donkere keuken in combinatie met een houten werkblad de keuken al snel een warme, huiselijke uitstraling en met een betonnen werkblad een robuuste uitstraling. En, een zwarte greeploze keuken zorgt voor een strakke uitstraling, waarbij een hoogglans lak de moderne uitstraling complementeert. Zwarte , moderne keuken met hout. Deze moderne keuken bevat het perfecte contrast tussen donker en licht in deze keuken. De hoge kasten en de kast met schuifdeur in een mat zwarte kleur zorgen voor een speciaal contrast met de houten keukenkasten.


De keuken heeft een asymmetrische U-vorm waardoor het een . Een zwarte keuken is mogelijk in iedere stijl, opstelling of budget. Bekijk voorbeelden en ontdek de voordelen van Keur Keukens : totale ontzorging en hoge klanttevredenheid (7)! Uiteraard verzorgen we eerst een proefmonster om u kleur-teleurstellingen te besparen.

De messing handgrepen op de fronten wijzen terug naar de lange historie van het huis. Leuk aan dit eiland is dat er een eikenhouten snijplank op gemonteerd . Met name zwarte keukens worden steeds populairder. Wilt u toch iets meer contrast? U kunt er voor kiezen om het keukenblad in een andere kleur te doen. Combineer zwart bijvoorbeeld met wit of hout.


Onlangs liep ik zelf tegen het probleem aan: het kiezen van een keuken. De keuzes zijn natuurlijk oneindig, maar de prijzen kunnen nogal ver uit elkaar liggen. Recent kreeg ik de keus voor zwarte kastjes en een prachtig . Kies dan voor een zwarte keuken met houten keukenblad. De natuurlijke uitstraling van hout geeft de keuken een zachtere uitstraling.


Ons enthousiaste verkoopteam ziet heel veel mogelijkheden om zwarte keukenopstellingen vorm te geven. Schitterend en perfect passend in uw interieur. Lees er meer over en maak kennis met onze brede collectie zwarte keukens. Hieronder wat voorbeelden van echte zwarte keuken inspiratie! Wat dacht je van een keuken met houten achterwand en ingebouwde open haard.


Wij brengen best veel tijd door in de keuken. Lekker samen koken en de dag doornemen met een .

Bekijk ideeën over - keuken hout en zwart op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Een betonnen werkblad geeft de zwarte keuken een stoer accent. Hetzelfde geldt voor een rvs werkbla dat weer uitstekend samengaat met rvs keukenapparaten. Een natuurstenen werkblad geeft de keuken een klassiek tintje.


En voor een meer warme uitstraling combineer je zwart met hout of koper. Rechte keuken met eetbar. De brede verticale lijnen op de lava zwart gelakte keukenkast deuren en lades met een subtiele houtnerf en het kunststof werkblad geven deze keuken een robuust karakter.


De in zwart uitgevoerde keukenapparatuur en zwarte RVS handgrepen zorgen hierbij voor een extra stoere look. Bij deze Poggenpohl keuken komt het hout terug in de achterwand. Of kies voor zwarte kastjes met een houten , grijs of wit werkblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.