donderdag 23 juni 2016

Afvoer zwevend toilet

Afvoer zwevend toilet

Binnenkort verbouwen wij onze WC. We willen er graag een zwevend toilet in, maar zitten met het probleem dat de afvoer in de grond zit. T2VXxB343Qg Vergelijkbaar mrt. Gamma België - Belgique. Het grote voordeel van een hangtoilet is dat het makkelijk te onderhouden is.


Voordat je start met de ombouw van het hangend toilet , dek je eerst het inbouwreservoir en de gaten van de valpijp en afvoer af. Gebruik de meegeleverde doppen en het vierkante tegelsjabloon van piepschuim. Scherm de twee draadeinden af met twee stukjes mantelbuis. Werk het inbouwreservoir weg met een . Stappenplan Zwevend toilet plaatsen: Waterleiding Sluit de waterleiding af en laat het oude toilet leeg lopen voor je deze verwijderd.


Bij een zwevend toilet komt de afvoer in de achterwand. Houd hier rekening mee als het vorige toilet geen zwevend toilet was. Je toilet opknappen kan op verschillende manieren.


Alles eruit en alles nieuw erin, leidingen en afvoer verleggen, tegelen, toilet, waarbij je kunt kiezen uit een duoblok of een zwevend toilet en vergeet ook het fonteintje niet. Door te spelen met tegels kun je een toilet maken, passend bij je eigen smaak. Met een inbouwtoilet lijkt je toiletruimte groter. Bovendien gaat schoonmaken gemakkelijker.


In dit stappenplan zie je hoe je een hangend toilet plaatst. Bij het plaatsen van een hangend toilet gebruikt u een inbouwreservoir. Het is van belang dat de afvoer van het toilet langs de muur loopt.


Afvoer zwevend toilet

Bij vervanging van een bestaand toilet zal dit vaak niet het geval zijn. Indien u het hangend toilet nieuw aanlegt . Een toilet hangend aan de muur staat hoog op mijn wensenlijstje. Het ziet er mooi uit en het is handig met het schoonmaken van de vloer. Ons toilet grenst aan onze eigen oprit en onze voortuin, ik weet niet in hoeverre je vanaf . Voorbereiding bij het plaatsen van een hangtoilet Voordat u begint, kunt u het beste beginnen met het afsluiten van de waterleiding.


Verwijder nu het toilet en bepaal de plaats van het nieuwe wandcloset. Een hangend toilet wordt altijd bevestigd aan een speciaal frame, dat met stelpoten op de juiste hoogte wordt gebracht en aan de achterwand wordt bevestigd. Zorg ervoor dat de afvoer.


De hoogte van een toilet is. Zet het frame weer op zijn plaats, steek er de afvoerbocht door en schuif deze op de bestaande afvoer. Schroef met een steeksleutel . Het betreft het renoveren van een toiletruimte: oud sanitair, wastafel en vast toilet verwijderen. Mogelijk dat afvoer in verband met hangend toilet aangepast moet worden. Betegelen vloer en wandjes.


XL Hangend toilet keramiek zwart. Geberit UP1Toiletset setIdevit Alfa Rimfree Keramiek Diepspoel 36x52x30cm met Delta drukplaat. Sluit als eerst de waterleiding af en trek de wc door. Haal het oude toilet weg en bepaald daarna de plaats voor het wandcloset. Gedetailleerde omschrijving: Oude, staande toilet vervangen voor een zwevend toilet.


Afvoer zwevend toilet

Waarbij waarschijnlijk de afvoer iets verplaatst moet worden ivm ruimte. Oude tegels en toilet verwijderen we zelf wel. Sphinx 3Wandcloset - Hangend toilet - Rimfree - Diepspoel - Exclusief zitting. In tegenstelling tot een staand toilet kan u bij een hangend toilet wel onder de pot schoonmaken.


Hier leest u alles over de werkwijze omtrent een hangtoilet plaatsen. Een ander groot voordeel van het plaatsen van een hangend toilet is dat de leidingen zoals de waterleiding en de waterafvoer keurig . De naam zegt het eigenlijk al, een hangtoilet hangt. Het wordt ook wel een hangend toilet of wandcloset genoemd.


Vaak wordt er gekozen voor een PK (pijp kort) afvoer waarbij de afvoer zich aan de achterzijde bevindt, of een AO (achter onder) afvoer waarbij de afvoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.