donderdag 23 juni 2016

Visgourmet bijgerechten

Vind hier bijgerechten die je makkelijk kunt combineren met een stukje vlees of vis. Denk aan aardappels op verschillende wijze of een frisse salade. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en de Provençaalse kruiden. Rijg ze samen met een cherrytomaatje op een satéprikkertje. Sauzen Ravigottesaus Meng el mayonaise met een hard gekookte eidooier, gesnipperde sjalot, el kappertjes, tl mosterd en wat gehakte kervel, . Vandaag heb ik een lekker inspiratie artikeltje voor jullie.


Visgourmet bijgerechten

Handig voor iedereen die met kerst of een andere gelegenheid gaat gourmetten. Ik weet namelijk zeker dat een (groot) deel van jullie ook dit jaar weer het gourmetstel op tafel gaat zetten. Gourmetten met vis blijft leuk en lekker toch? Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan zeggen maar sinds drie jaar gourmet ik elk jaar een keer. En ik vind het nog super leuk ook!


Eerlijkheidshalve dien ik er wel bij te zeggen dat de kinderen hier wel het grootste aandeel in hebben. De kruiden:, , el verse peterselie, el verse basilicum, el salie, el verse tijm, el verse bieslook, , Marinade:, , teentjes knoflook, el vers geperst citroensap, tl citroen zest (schil), Snufje vers gemalen zwarte peper, tl zeezout, halve tl worcestersaus, , 5gr ongezouten roomboter. Reepjes ZALM , gekruid met zout en verse dille, even gebakken en afgemaakt met een beetje moster een scheutje witte wijn en een lepeltje Room Fris. Reepjes TONG, gekruid met milde kerriepoeder, gebakken met lente-uiringetjes en geschaafde amandelen. Gepaneerde stukjes SCHELVIS in de . De gourmet bijgerechten recepten zijn lekker bij een avondje gourmetten.


Zij zijn onderverdeeld in sauzen, salades en overige. Maar is gourmetten nog wel zo sfeervol? Of schuiven we een gourmetstel met een schaal vlees en een kant en klaar groentenpakket op tafel om er weer af te zijn. Als je een gourmetparty even voorbereid komt de sfeer er zeker . Recepten van bijgerechten gourmet.


Op myTaste u kunt recepten van bijgerechten gourmet vinden plus vele duizenden meer. Jullie nog leuke ideetjes? Een lekker vis gourmet schotel,trio kruidenboter,brie gebruiken ipv van geraspte kaas.


Visgourmet bijgerechten

Bij het gourmetten maakt u gebruik van een aantal bijgerechten. Bijgerechten voor gourmetten met Kerst. Aardappelen horen er bij, zeker voor Nederlanders.


Wat je kunt doen is aardappels schillen, deze in dunne plakjes snijden en hier met uitsteekvormpjes kerstbomen uitsteken. In sommige supermarkten zijn ook al dergelijke aardappelfiguurtjes beschikbaar, dan hoef je zelf niet meer . Lekker gezellig tafelen met vrienden of familie. Iedereen bakt zijn eigen vlees en ondertussen kan er volop gepraat en gelachen geworden.


Visgourmet bijgerechten

Met onze complete gourmetschotels heeft u in een handomdraai een heerlijk diner op tafel staan. We hebben verschillende . Allemaal lekker bij de visgourmet , maar ook over gestoofde, gegrilde en gebakken vis. Heerlijk bij kibbeling of een lekkerbekje of bij de gebakken mosselen. Het zijn stuk voor stuk goede smaakmakers.


Sommige kun je ook krijgen in flessen of potjes, maar eigengemaakt is nog veel smakelijker. Check, check en dubbelcheck of er genoeg eten is voor iedereen. Reken op 2à 2g aardappelen per persoon (voor puree mag dat 2à 3g per persoon zijn). Ga je kroketjes serveren, voorzie dan stuks per persoon en hou een extra zak achter de hand in de diepvriezer.


Visgourmet bijgerechten

De bezorginformatie die u aan de rechterkant van deze pagina vindt geldt niet voor de dagen rondom Kerst en Oud en Nieuw. Op eerste en tweede Kerstdag bezorgen wij niet. U kunt uw bestelling op een door uw gewenst tijdstip ophalen in onze winkel tijdens onze openingstijden: Zaterdag -12 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.