woensdag 22 juni 2016

Hard anodiseren met teflon

Aluminium met een PTFE coating is zeer corrosiebestendig en slijtvast. Bovendien zorgt de PTFE coating voor optimale non-stick eigenschappen. Door de PTFE coating ontstaat een zelfsmerende en glijdende anodiseerlaag met lage. Dus is het oppassen ge- blazen!


Want eigenschappen als slijtvasthei hardhei doorslagspanning, visuele uitstraling en corrosievastheid kunnen van bedrijf tot be- drijf verschillen.

En die verschillen kunnen groot zijn, wat ook geldt voor de kosten. Voor het hard anodiseren van metaal is Jansen Chroom het beste adres. Diverse voordelen, een schitterend eindresultaat.


De hard anodiseerlaag kan zwart ingekleurd worden. Bij Surlon coatings wordt de oxidelaag geïntegreerd met een teflonachtig co-polymeer. Hierdoor krijgt de laag een non-stick karakter en wordt de.


Het is ook mogelijk om, naast de coating, uw producten extra te impregneren met PFTE( Teflon ), hierdoor heeft u ook de optie uit smerende of non-stick eigenschappen.

Vraag nu een offerte aan. Het voordeel van gewichtsbesparing van aluminium blijft bestaan. Waar de anodiseerlaag bij normaal anodiseren een dikte heeft van maximaal - 30 . Hardnikkel op aluminium.


Meestal staat een oplossingsreactie in competitie met de oxidevorming. Op die plaatsen waar een oxide gevormd. Door onze jarenlange ervaring is veel kennis aanwezig over de diverse aluminiumsoorten en hun specifieke.


Net toen een Amerikaan in Utrecht zei voortaan in zijn harde pannen zachte vloerbedekking te leggen, stuurde een Indiase fabrikant monsters van harde pannen naar Utrecht zonder zacht tapijt. Anodische-Oxydatie tot . Resultaten van de laatste meting. Chemisch nikkel - belni-disp. Het is dan vlekkerig, streperig of vertoont een niet egaal uiterlijk.


Vandaar een 2- luik over anodiseren en de problemen die kunnen ontstaan. In dit deel 1: wat is anodiseren, decoratief en technisch anodiseren en hard - anodiseren ? Alle aluminiumlegeringen kunnen met behulp van anodiseren een dunne oppervlaklaag krijgen (25μm), maar hun geschiktheid voor hardcoating varieert. Tevens kunnen in de anodiseerlaag teflon -achtige materialen aangebracht worden in plaats van kleurstof.

Leverdatu…………………………… Let op: bij meerdere bewerkingen, aparte orderformulieren gebruiken! Bij het anodiseren wordt het aluminium als anode geschakeld in een bad met verdund zwavelzuur of chroomzuur gehangen. Ultra cosmetisch kleur- anodiseren 7. Giga hoeveelheden anodiseren (partieel) Productontwikkeling OPLOSSING 1. Maatnauwkeurigheid Opaal anodiseren 2. Vacumeerbaarheid Opaal anodiseren 3. Corrosie weerstand in agressieve omgeving Impregnatie CrIII 4. Geleiding bij non-conductive . Frepa werkt intensief samen met diverse partners in oppervlakte- en warmtebehandelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.