maandag 20 juni 2016

Miele condensdroger gewicht

Het is een droogautomaat met warmtepomptechnologie. Hiermee bespaar je tot wel op je energiekosten en maak je ook een milieubewuste keuze. De maximale vulcapaciteit is kilogram en di. Dit model maakt niet zoveel lawaai en geeft een weergave van de resterende tijd.


Zodra een programma is afgelopen klinkt er een geluidssignaal, ook wordt aangegeven wanneer de filters schoongemaakt moeten worden.

Zelfreinigende condensor. Direct op waterafvoer aan te sluiten. Energieverbruik, 4945kWh. Energiekosten per jaar, €989. Miele TDA 1C - Specificaties. Laadvermogen (was), 7kg. Draairichting deur, Links.

Afmetingen, gewicht en kleur . De kalksensor meet namelijk de hoeveelheid kalk in het water. Zodra je kleding strijkdroog of kastdroog is, stopt de condensdroger met drogen. Hierdoor is kastdroog ook echt kastdroog en niet nog licht vochtig. Je wasgoed zit bovendien. U kunt hier kijken, vergelijken en kopen.


Met het handige filtermenu kunt u zelf uw voorkeuren aangeven. Kies bijvoorbeeld uw prijsklasse of de afmetingen van de door u gewenste wasdroger en wij filteren automatisch de geschikte wasdrogers. Wat is het verschil tussen een condensdroger en warmtepompdroger? Conditie, Nieuw in doos.


In goede staat verkerende miele condensdroger. Functioneert uitstekend 7kg inhoud dus geen gedoe met te veel gewicht als de was nat. Een luchtafvoerdroger is vlugger klaar dan een condensdroger , maar kost omgerekend meer energie.


Een condensdroger vergt gemiddeld slechts een derde van de energie van een luchtafvoerdroger, vooral omdat de warmte binnen het apparaat blijft en niet nutteloos de ruimte in of naar buiten wordt geblazen. Kortom een machine met uitgebreide opties en mogelijkheden.

OpenDocumentmenuid= 1submenuid=2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.