maandag 20 juni 2016

Spa savarin aanbieding

Spa savarin aanbieding

Inclusief overnachting in een Executive kamer, welkomstdrankje, live cooking champagneontbijt, gastronomisch viergangendiner en wellness! Indien beschikbaar ontvangt u van ons een free upgrade. Wij hebben diverse hotelarrangementen samengesteld zodat iedereen op zijn eigen manier de ultieme Savarin beleving kan ervaren.


Spa savarin aanbieding

Rijswijk, Den Haag, Nederland. Deze aanbieding is afgelopen. Klik hier om onze huidige aanbiedingen te zien. Speciale weekend aanbiedingen , hotel arrangementen en last minutes! Boek nu voordelig uw hotel aanbieding , arrangement of last minute bij Weekendjeweg.


Vergelijk alle grote reiswebsites in een keer. Beoordeeld met een uit 4beoordelingen. Een inspirerende locatie! Savarin is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Scheveningen en Rotterdam. Direct aan de afslag van de A( afslag 9) en A(afslag 7), de ideale vergaderlocatie in de Randstad.


Spa savarin aanbieding

Hartelijk dank voor uw review op Zoover. Wat fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij ons! Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede.


Bewonder kunstwerken van Rembrandt en Vermeer in het Mauritshuis of struin over de prachtige boulevard van Scheveningen. Geniet van de wellnessfaciliteiten van het hotel en bezoek Den Haag of Scheveningen. De gemeenschappelijke ruimtes . Hotel and Spa Savarin : Book Dayuse. Geniet van een hotel kamer overdag en profiteer van verschillende kortingen ten opzichte van de prijs van één nacht.


Boek zonder credit card en annuleren is gratis. Goedkope hotelaanbieding in Den Haag! Gevonden door TicketSpy Brigitte ( Amsterdam). Dit kun jij binnenkort gaan doen, want vandaag boek jij met heel veel korting! Speciale aanbieding : overnachting inclusief ontbijt, toegang tot de spa en korting op een spa behandeling.


Vind de beste prijs op trivago. By Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Spavarin is niet alleen toegankelijk voor de hotelgasten, maar ook externe gasten kunnen hier een dag heerlijk vertoeven. Wij bieden een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat u optimaal tot rust kunt komen en onbezorgd kan genieten van uw wellness belevenis.


Cityspa Spavarin centraal. Spavarin is aangesloten bij het schitterende vijfsterrenhotel en uitstekende restaurant Savarin. Met deze Shedeal heb je gratis toegang tot de uitgebreide spa-mogelijkheden van het hotel en geniet je van een heerlijk champagne-ontbijt. Wat houdt deze aanbieding in?


De wellness- aanbiedingen in het hotel doen het hart van de ontspanningszoekers sneller kloppen-hiervoor kunt u een badjas gebruiken. Uw vijfsterrenverblijf laat zich prima combineren met een bezoek aan hofstad Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.