donderdag 7 juli 2016

Afvoerloze gashaarden

Bent u op zoek naar een afvoerloze gashaard ? Laat u inspireren op onze uitgebreide website en u vindt gegarandeerd een passend model in ons assortiment! Bovendien zijn ze tegenwoordig bijna niet meer van een echte haard te onderscheiden. Dankzij nieuwe technologieën zijn er nu ook gashaarden, die geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben om te kunnen werken.


Soms is het aanbrengen van een rookkanaal voor een open haard of een rookgasafvoer voor het gesloten gassysteem absoluut niet mogelijk.

Daarom hebben wij een uitgebreide collectie elektrische sfeerhaarden, die niet van echt te onderscheiden zijn! Wel of niet gecombineerd met een . Smeg afvoerloze haarden. Deze unieke haarden zijn te verkrijgen in drie types: Retro, Classic en Linear. Het type Retro (beschikbaar in de kleuren roo zwart, crème of zilver) is te herkennen aan de prominente . Faber Opti-myst Cassette L. Wat is nog mooier dan de warmte en sfeer die een kachel af geeft.


Het geeft je kamer precies wat hij nodig heeft.

Er zijn vele varianten mogelijk wat betekent dat er altijd iets bij zit dat past bij jou smaak. Zonder rookkanaal- Minimale opstellingsruimte: m³- Gasgroep: Gaardgas CAT I2L- Vereiste ventilatie: 1cm²- Gasinlaat: mm- Piezo-vonk ontsteking- Sensor voor zuurstoftekort- Vlambeveil. Een echte haard maar dan zónder rookkanaal of schoorsteen.


Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Heeft u een woning zonder schoorsteen of afvoer, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte? Er is een ruime keuze aan gashaarden zonder afvoer of rookkanaal, van een superstrakke hanghaard tot een prachtige inbouwhaard. Afvoerloos verbrandingssysteem. De zeer nauwkeurig afgestelde brander in de gashaard zorgt ervoor dat het aardgas bij verbranding wordt omgezet in het voor . Een afvoerloze gashaard is een ideale en stijlvolle bij-verwarming voor in huis.


Gashaarden zonder afvoer. Het merk Elementis afgestapt van de afvoerloze gashaarden. De afvoerloze gashaarden zijn uitgerust met de . Een goed alternatief zijn de elektrische haarden. De mooiste kachels en haarden ontdekt u bij HAVÉ Verwarming.


De enige importeur in Nederland met een Experience Center van 1. U houdt van de warmte, sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur?

Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen? In onze collectie vindt u verschillende gashaarden zonder rookgasafvoer. Een innovatieve katalysator zorgt ervoor dat er van het aardgas niets overblijft van het onschadelijke kooldioxide en . SMEG beschikt over een groot assortiment gashaarden. De unieke Elementgashaarden zonder rookgas afvoer zorgen overal in huis voor de warmte, de sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur.


Want een schoorsteen is niet nodig. Elementafvoerloze sfeerhaarden bevatten een innovatieve katalysator, die ervoor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.