donderdag 7 juli 2016

Peter lodder feyenoord

Ik heb de club eerder titels zien winnen, maar het gevoel dat dit kampioenschap teweegbracht . Kies zelf de maat en het materiaal. Snel gelever hoge kwaliteit. Deze festivals in 0mag je niet missen in mei.


Speel GRATIS mee met Play like a Manager speelronde 6: Maak je Eredivisie- team en win euro!

De crowdfundingcampagne NPG in Australia staat op voordekunst. Debuut van John Jorritsma. Map Analyse Visualise Alert . ROTTERDAM – Feyenoord heeft de traditionele openingswedstrijd in de Kuip met 2-gewonnen van Valencia.


Foto: yannick Verhoeven. In de eerste helft opende Nicolai Jørgensen de score door een prachtige voorzet van Eljero Elia binnen te koppen. Veelbelovend debuut verpakt in liefdesbrief aan Rotterdam.

Een fijne mix van feiten en fictie. Zeker niet aan de debuutroman van Julie van Mol die . Harry Koster, 1 SS,2B,OF. Jeroen Kwakernaak, 2 P, 1b,OF. Jan Lodder, 1B,2B,SS,3B,LF,CF,OF,P. Roy van de Peppel, P, OF.


Lennard van der Ham, 3 C, 3B,OF. Rob van der Velde, OF,IF. Raymond van Lent, 2 OF. Martin van Trijffel, P,3B,OF.


Aanvoerder Lodder gaat op zoek naar een nieuwe . De Zwerver- doelman Klaas de Jong tikt de bal weg voor de voeten van Bart van Maaren van Jodan Boys. De Zeeuwse oefenmeester gaf zijn spelers woensdag vrijaf om de hoofden helemaal leeg te maken. Peter van der Spoel kijkt toe.


De laatste vier jaar van zijn carrière speelde Richard Lodder (37) bij Nootdorp. Maar in de jaren daarvoor sleutelde de gedreven verdediger binnen de Rotterdamse regio aan een imposante erelijst.

Wim van den Heuvel, Lodder , Dolf de Koning,Arie Bezemer,Arie van der Wel, Dik van der.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.