donderdag 28 juli 2016

Bauknecht vaatwasser waterindicator

Bauknecht vaatwasser waterindicator

Wanneer u problemen heeft met uw Bauknecht vaatwasser , dan kunt u aan de hand van de storingscode zien wat er mis is. Wanneer uw Bauknecht vaatwasser storing Faangeeft, dan kan het even zoeken zijn naar de oorzaak. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de waterindicator kapot is.


Storingscode Fgeeft aan dat er een probleem met het afpompen is. Het is ook mogelijk dat de . Bestel direct jouw Bauknecht Vaatwasser onderdelen onderdelen. Bestel je Bauknecht Vaatwasser onderdelen onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo.


De pomp, filters en sproeiarmen van uw vaatwasser kunnen verstopt raken. Bekijk de instructies om. Wat moeten wij hiermee doen? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Kost 2Euro om dit te vervangen.


Bauknecht vaatwasser waterindicator

Indicatie F8: Water Level Failure. Volgens monteur heeft dit. Ik lees mee onze vaatwasser is ook stuk. De water indicator (?) is stuk.


Maar hoe ik het begrijp is dat ik gewoon terug moet gaan naar . Fis bij de meeste Whirlpool vaatwassers een signaal dat er iets met de verwarming niet in orde is. Fgeeft aan dat het verwarmen te lang duurt. Fgeeft aan dat er een probleem is met de afpompfunctie. WI ( water indicator ) defect. Vervolgens heb ik de onderplint verwijderd en de Water-indicator doorgemeten: die geeft aan wat hij moet doen: nul ohm op buitenste twee contacten bij leeggepompte machine, nul ohm op . F1: Probleem met de NTC.


Dat kan betekenen dat het water te heet wordt (continue verwarmen) of de NTC verbinding verbroken is. Type klus: Reparatie witgoed. Wat is het E-nummer van het apparaat ? Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk. Problemen met je vaatwasser ? Mogelijke storing: water indicator. Een aantal problemen kun je zelf oplossen zonder monteur. Bijvoorbeeld een verstopt filter of sproeiarm of een slechtdrogende vaatwasser.


Ontbrekend: waterindicator Verschillende thermostaten en verwarmingselementen voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.