donderdag 28 juli 2016

Kortsluiting wasmachine bosch

Afpompen en water inlaten geeft geen probleem. Alleen de machine centrifigeert niet. Midden in programma kortsluiting. Schakelaar in meterkast omgezet. Lampje voor prgramas en tijd werkt niet.


Kortsluiting wasmachine bosch

Kan geen programma meer kiezen. Bij willekeurig draaien aan programmaknop gebeurt er nuets omdat het display zwart is. Dus de wasmachine en droger (die op twee verschillende groepen tegelijk aan stonden), beide uit het stopcontact gehaald en de schakelaar weer om gezet.


De wasmachine zit in ons studentenhuis op een aparte groep. Sinds kort slaat de stop hiervan door wanneer de wasmachine aangezet wordt (na een korte tij bijv. tijdens het pompen van water, maar wanneer precies weet ik niet). Ondanks dat een apparaat het altijd heeft gedaan, kan het toch gebeuren dat er ineens iets kapot is gegaan in het apparaat, waardoor er toch kortsluiting wordt gemaakt en dus de zekering springt. Heb je al geprobeerd om te kijken of het probleem wel in de (stekker van de) wasmachine zit? Sluit ook eens de stekker van . Beste leden,Na een kortsluiting krijg ik de wasmachine niet meer aan.


Ik heb de stoppen vervangen, maar de aardlekschakelaar is niet uit gesprongen. Dit doe je door er een ander apparaat op aan te sluiten. Misschien is er kortsluiting geweest. Controleer of de deur goed dicht zit.


Als de deur niet goed is gesloten gaat de wasmachine niet aan. Zo niet dan is de watertoevoer een probleem. Was blijkt nog zeiknat te zijn.


Kortsluiting wasmachine bosch

Ik zag dat hij bijna niet gedraaid heeft, want hij stond nog op het begin van het programma. Na een tijdje kwamen we erachter dat de stop eruit geslagen was . Nieuw Wasmachine Kortsluiting – Aangemoedigd om mijn eigen website, met dit gelegenheid ik zal verklaar jou betreffende wasmachine kortsluiting. Het wasprogramma is nog niet klaar.


Wanneer het wasprogramma nog bezig is gaat de deur niet open en dat is logisch. Bosch Foutcode F1 Kortsluiting motor. Het beschermt jou én de wasmachine tegen vervelende schade. Soms lijkt het alsof het programma klaar is maar moet je toch een paar minuten wachten voordat de deur open gaat. Inschakelen van de vaatwasser geeft kortsluiting -reactie aardlek.


Kortsluiting wasmachine bosch

Snoeren zijn erg belangrijk. Hier gaat namelijk alle stroom doorheen. Je moet erg goed kijken of alle snoeren nog heel zijn. Een beschadiging van een snoer kan erg gevaarlijk zijn.


Hierdoor kan kortsluiting ontstaan of er kan water op komen. Bekijk alle aanhechtingspunten van de stekkers goed op beschadigingen. Als je zelf een beetje DHZ-ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.