donderdag 14 juli 2016

Kortsluiting vaatwasser bauknecht

Kortsluiting vaatwasser bauknecht

Bauknecht vaatwasser - Radar - het. Is er iemand die mij antwoord kan geven op de volgende vragen: Wat is de normale technische levensduur van een vaatwasser van een A-merk? Is een kortsluiting in de deur binnen vier jaar iets wat je redelijkerwijs zou mogen . Heb een vaatwasser Baukn.


Deze heeft onder bij de klep de bedrading open geschuurd en via de ijzeren klep een sluiting veroorzaakt. Blauwe draad) die naar de ucb loopt. Type klus: Reparatie witgoed.


Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Tevens zijn de veren in de deur stuk. De aardlek knalt eruit wanneer we de vaatwasser gebruiken.


Kortsluiting vaatwasser bauknecht

Nu heb ik gehoord dat dit waarschijnlijk aan het verwarmingselement ligt. En tijdelijk af-tapen, zodat hij niet per ongeluk kortsluiting kan maken. NU een keer of 5( vaatwasser bouknecht GSXP Power) en dan gaat de stop er uit meestal even resetten en hij deed het weer, vandaag niet, hik kon hem wel . Beschadiging van de bedrading is de meest voor de hand liggende oorzaak van kortsluiting. Die bedrading wordt met iedere beweging van de deur gebogen en dat leidt vroeger of later tot breuk in de bemanteling van de draden, waardoor de kernen bloot komen te liggen. Als die kernen elkaar of metalen . Onze Engelse zusterorganisatie Which?


Een reparatie aan uw machine is zomaar mogelijk als een apparaat al jaren trouwe dienst bewijst. Een nieuw apparaat kopen kan altijd nog! In veel gevallen is het witgoed nog te repareren en het is natuurlijk goedkoper dan . Na kortsluiting gaat de wasmachine niet aan.


Kortsluiting vaatwasser bauknecht

Beste leden, Na een kortsluiting krijg ik de wasmachine niet meer aan. Ik heb de stoppen vervangen, maar de aardlekschakelaar is niet uit gesprongen. Heeft iemand een oplossing, bij voorbaat dank! Een paar dagen later gaf de vaatwasser een Fstoring en werd het water niet meer warm.


Na een heerlijke bbq gister wou ik vannacht de vaatwasser aanzetten. Toen de vaat bijna klaar was sprong de aardlek erdoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.