vrijdag 15 juli 2016

Liebherr gp1476

Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is. Met digitale temperatuurdisplay en handige invriesautomaat. Invriezen én bewaren in elke . It also provides a more flexible storage area with greater capacity and improved energy consumption for lower running costs.


Ondanks de breedte van slechts centimeter heeft hij toch een netto inhoud van 1liter.

Handig om te gebruiken als je koelkast maar een klein of zelfs helemaal geen vriesvak heeft. Over het algemeen een goed apparaat. Totdat het begon te vriezen.


Jarenlang een diepvries gehad die in een onverwarmde berging stond. Dit is ook niet vermeld bij de aankoop. De nummer in vriezers! Populaire specificaties.

Energiekosten per jaar, €340. Inhoud vriesruimte, 104l. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Prijzen vergelijk vanaf € 3821.


De vriezer heeft transparante lades, waarin de producten met één oogopslag te zien zijn. Tevens beschikt de vriezer over SmartFrost, VarioSpace en een hoeveelheid gestuurde . De prijs vergelijk site! Kastontwerp: Vrijstaan Soort: Staand.


Deurscharnieren: Rechts. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Met 1liter netto inhoud. Große Auswahl von Top-Marken.


ProductbeschrijvingDit tafelmodel vrieskast van Liebherr is een degelijk gebouwde vriezer met een inhoud van 1liter. SmartFrost staat voor minder rijpvorming op de producten, sneller ontdooien en eenvoudig schoonmaken.

De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik. Deze vrijstaande vriezer momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 39door Veiligkopen. Sprawdzone sklepy na Skąpiec.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.