vrijdag 15 juli 2016

Steinel buitenlamp

Buitenlamp L 8LED iHF. Voor 20:uur bestel morgen in huis. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door . Gratis bezorging vanaf 20. Normale prijs: € 1695.

LED buitenlamp tuinverlichting verlichting met en zonder sensor schemerschakelaar. De sensor is instelbaar op een reikwijdte tot maximaal meter. Steinel LED lampen buitenverlichting. Door zijn extreem platte vormgeving is hij overal . Op voorraad √ Snelle levering. Het product kunt u in onze beveiligde betaalomgeving met veel verschillende betaalmethodes afrekenen.


U kunt er voor kiezen om uw bestelling op te halen of u kunt hem thuis laten bezorgen. Categorie: Beveiligingsverlichting.

Materiaal: UV-bestendig kunststof. Keurmerk: CE VDE GS EMC ENEC. Sensorverlichting Modern en Strak. Zeer efficiënt, zeer intelligent, zeer slagvast.


Vanaf dat moment is het bedrijf continu bezig met het ontwikkelen en innoveren van producten op het gebied van verlichting en lichtsturing ( sensortechniek). Vandaag besteld = Morgen in huis. Op rekening voor bedrijven. Detectiehoek: 1graden. Zo wordt licht alleen ingeschakeld als de sensor beweging detecteert.


De functie sensor schakelt automatisch het licht aan in de schemering van lux en de vertragingstijd wordt gecontroleerd . Door het gebruik van LED heeft de lamp maar een verbruik van 4. Ondanks het lage stroomverbruik geeft de lamp 3lumen aan licht output. De lamp kan automatisch aan gaan bij. Bijzonder is dat de XSolar op zonne-energie werkt. Dit heeft een aantal voordelen. Meer levenskwaliteit, veiligheid en energiebesparing dankzij intelligente sensor- techniek van STEINEL.


Duurzame sensorlamp met onzichtbare sensor die is ingebouwd in de lamp. De bewegingsmelder heeft een bereik van ca.

De ingebouwde lamp heeft een vermogen van 12. Lage prijzen en top kwaliteit bij Lampdirect. Deze buitenlamp brengt verfijnde architectuur en intelligente verlichting in perfecte stijl samen.


De nieuwest led-technologie is verborgen in de smalle behuizing. Het armatuur wordt geregeld via een geïntegreerde infrarood mini-sensor, die gemakkelijk voor de configuratie kan worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.