donderdag 14 juli 2016

Whiteline wasmachine handleiding

Whiteline wasmachine handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Reageer op deze vraag Misbruik melden. En waar kan ik de juiste lager kopen? Goeden morgen, M8jn white-line wasmachine geeft de code E3 maar ik kan deze niet vinden in de handleiding wat ik net heb gedownload.


Whiteline wasmachine handleiding

Kan iemand me aub vertellen wat fout code ebetekent word er helemaal gek van. De deur van de wasmachine gaat niet meer open, is er een noodbediening? Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij. Whiteline handleidingen.


Gebruik nooit een stopcontact met een lager voltage dan dat van de wasmachine. Trek nooit de stekker uit het stopcontact met natte handen. Voor uw veiligheid is het belangrijk dat de stekker in een geaard driepolig stopcontact wordt gestoken.


Whiteline wasmachine handleiding

Controleer dat het stopcontact juist en betrouwbaar is geaard. Hieronder een korte handleiding voor het geval je dezelfde inferieure wasmachine hebt. Vindt hier de foutcode van uw merk wasmachine en probeer zelf de storing op te lossen.


Zie de volgende merken wasmachines: Aeg. AEG Wasmachines : CA: Probleem zit in de electronica, de motorsturing lijkt . Kies hier uw whiteline wasmachine handleiding. Dit kun je zien aan het lampje op de machine. Gebruikte zanussi wasmachine in goede staat met handleiding. En nu, dit is eigenlijk de 1e grafische.


Vergelijk en sorteer op de goedkoopste aanbieder, snelste levering en beste beoordeling. Bent u in het bezit van een AEG wasmachine en ziet u een Emelding in het display staan? Dat duidt op problemen met de watertoevoer. Onbalans-controlesysteemDeze wasmachine b. Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Taal bedieningpaneel, Engels.


Hoe maak je een wasmachine die draait niet of centrifugaat repareren. De fix is geldig voor de. Centrifugeert jouw wasmachine niet meer? Wanneer de centrifuge van jouw wasmachine niet meer werkt kun je deze tips van Wassen. Aandrijfmechanisme motor, Koolborstels.


Handleiding , Handleiding niet standaard inbegrepen. Maximale reinigingstemperatuur, °C. Neem aan het einde van —Neem aan het einde van de droogcyclus het wasgoed uit de machine en maak het pluisfilter schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.