donderdag 14 juli 2016

Inventum plintboiler 5 liter

Inventum plintboiler 5 liter

De Qis een elektrische en compacte liter keukenboiler. De Qkan staand of liggend gemonteerd worden. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Inventum Qslide-in keukenboiler , liter. De boiler met de kleinste inhoud is de Q5. Deze zeer compacte rvs- keukenboiler met een inhoud van liter kan zowel staand als liggend in een keukenkast worden geplaatst.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Temperatuur is traploos regelbaar tot °C. Correct en snel geleverd. Gedegen technische ondersteuning. RE: Ervaring plintboiler Daalderop.


Is er ook als doorstroom, dus aan te sluiten op warmwater rechtstreeks vanaf de cv-ketel. Kijk hieronder bij verwante artikelen voor de aansluitset. Spoelt u alleen voor neem dan een liter plintboiler van bijvoorbeeld Daalderop en bespaar energie. Doet u ook de vaat handmatig dan is deze 10ltr Q-line plintboiler een overweging. Met roestvrijstalen ketel.


De Q-boiler heeft een zéér snelle opwarmtijd! Tot 45°C in slechts ± minuten, tot 80°C in slechts ± minuten. Kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.


Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen. Warmteservice, gewoon perfect geregeld. Doorstroomverwarmers met hendel ELDOM of 5kw SALE!


De Qheeft een nominaal vermogen van 2. W met daarbij een relatief lage opwarmtijd van minuten. Daarnaast bestaat deze boiler uit hoogwaardige materialen zoals een koperen boilervat en dikke CFK-vrij isolatielaag voor . U krijgt jaar garantie op de binnenketel en jaar op de overige onderdelen. Via de Q-Switch kunnen twee apparaten met een . Zonder inlaatcombinatie.


Compact Energielabel A Weinig warmteverlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.