woensdag 3 augustus 2016

Gevelbekleding tegels

Keramische gevelbekledingen kunnen bij uiteenlopende projecten worden ingezet. Zowel voor nieuwbouw als renovaties zijn keramische tegels en de door Mosa ondersteunde geventileerde gevelsystemen een ideale oplossing. Andre Dumont van ziekenhuis Oost in Genk.


De gevel kreeg een bekleding met keramische tegels van Tagina. Waarom hebt u voor dit product gekozen? Noem één Belgische firma met een stevige reputatie in geveltechnieken en je komt automatisch uit bij Drooghmans in Balen.

Een familiebedrijf dat al ruim jaar geventileerde gevels plaatst, de laatste jaren steeds meer met keramische XXL- tegels. Ook in ons segment doet zich een duidelijke tendens voor naar die. Natuurstenen gevels geven een unieke uitstraling en verhogen de isolatiewaarde waardoor u energiekosten bespaart. Nibostone levert kwaliteit en denkt graag met u mee.


Zou je ook een gevel met keramische tegels willen? Er wordt steeds meer rekening gehouden met de duurzaamheid van materialen bij het ontwerp en de constructie van nieuwe architectuur. Deze keramische tegels bewijzen dat duurzame architectuur gerealiseerd kan worden door de impact van de . In systemen met zichtbare bevestigingen blijven de bevestigingen van de tegels aan de kant van de gevel zichtbaar, vanwaar men ze ook bekijkt.

De tegels worden met behulp van roestvrijstalen ophanghaken (clips) bevestigd. De onzichtbare bevestigingssystemen vergen tegels met achteraan voorzieningen voor het . Een gevelbekleding in natuursteen: tegels , strips of maatstukken. Gevelbekleding met keramische tegels. Keramisch tegels zijn een moderne variant op baksteen en je kunt er hele gladde , strakke gevels mee creëren. We geven wat meer uitleg.


Zoek je een strakke gevelbekleding waarmee je tegelijk optimaal isoleert? Coeck toont op Batibouw zijn keramische XXL- tegels. Zo combineer je een uitermate. U plant de renovatie van een nieuw gebouw of de renovatie van een bestaand gebouw? Projectbegeleiding in vloeren en wanden is een van de specialiteiten van Intercarro.


Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van aannemers en promotoren staat garant voor heel wat deskundige kennis in alle geledingen van het . Butech paart de keuze van een keramische tegel met het gepaste kleefmiddel, en ontwikkelt kleefmaterialen die speciaal afgestemd zijn op de nieuwste eisen van de huidige keramische bekledingen. Tevens selecteert het bedrijf de plaatsingstechnieken die een correcte plaatsing van de tegels garanderen en past die aan . Antraciet steenstips, gevelbekleding. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.

Tot onze realisaties behoren grote projecten zoals het MAS (Museum aan de Stroom) in Antwerpen en het Grand Hotel en het appartementencomplex Reylof in Gent. Dankzij onze technische . FRC is gespecialiseerd in de verwerking van Mosa tegels. Door zijn functionaliteit en uitstraling is dit een uitstekend materiaal voor gevelbekleding in nieuwbouw en renovatie. Er zijn eindeloze mogelijkheden door te . Een veel gebruikte toepassing voor gevelbekleding zijn wandtegels.


Natuurstenen wandtegels zorgen voor schoonhei gebruiksgemak en ruime combinatiemogelijkheden. In het algemeen wordt voor deze gevelbekleding dezelfde kleur gebruikt als de vloertegels. Een andere mogelijkheid die ook veel toegepast wordt is . Er bestaan verschillende types gevelbekleding , zo zijn er platen, tegels of sidings.


Wij bieden gevelbekleding aan van verschillende leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.