maandag 29 augustus 2016

High tea ss rotterdam

Kom dan genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of. Het zal u op deze middag aan niets ontbreken! Ontdek de vele mogelijkheden van het ss Rotterdam.


Een high tea in Rotterdam kan op deze speciale locaties.

Warrig en onvriendelijk ontvangst. Het eten is te droog of te klef. De service was ronduit belachelijk. De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, . Tijdens de high tea kreeg ik van de ober een cadeautje: een heerlijke chocoladereep met . Lees beoordelingen van gasten die in Ss Rotterdam Hotel en Restaurants, Rotterdam hebben overnacht.


Arrangement Waterbus ss Rotterdam - Westcord Hotels.

High Tea op het ss Rotterdam , 1euro p. Welkom bij highteawereld. Dé high tea website van Nederland! Dagje uit op het ss Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea , familiedag, schoolreisje, . Met een werelds uitzicht op de . We gaan het nieuwe jaar inluiden met . Dét is een leuk dagje uit: een uitgebreide havenrondvaart óf een high tea ,. SS Rotterdam zijn uitgebreid te bewonderen. Desgewenst wordt er koffie, brunch, lunch of hightea geserveerd.


Restaurant Lido - ss Rotterdam - Openingstijden, routebeschrijving en. Wil jij werken bij ss Rotterdam in de receptie, bediening, keuken,. Ook kunt u hier terecht voor een high tea , dagelijks vanaf 12:uur, met sandwiches, scones, hartige. Op het ss Rotterdam is ook de Ocean Bar gelegen. Een unieke locatie in Rotterdam.


Het ss Rotterdam ligt in Katendrecht naast de plek waar Splashtours te water gaat. Met deze combinatie zie je het ss Rotterdam dus van alle kanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.