maandag 29 augustus 2016

Houten fronten keuken

Houten fronten keuken

Met massief houten fronten voor deuren en lades kunt u gemakkelijk een bestaande of nieuwe korpus voorzien van een exclusieve uitstraling. Warm, natuurlijk en heel praktisch. Met ingefreesde komgreep of greepran of een vlak paneel voor een mooie losse greep. Voor veel keukens is een Ikea-basis het uitgangspunt.


Houten fronten keuken

Massief eiken voor je Ikea keuken. De kosten van een nieuwe keuken van massief eikenhout kunnen behoorlijk zijn. HoutCuisine levert eikenhouten kastdeuren en ladefronten op maat en gebruikt als onderbouw de basis van een Ikea keuken.


Hiermee wordt bespaard op maatwerk, maar niet ingeboet op kwaliteit. Maar niet als je bestaande kasten combineert met fronten van (K)OAK Design! Wij maken massief eiken keukendeuren en panelen op basis van bijvoorbeeld IKEA keukens. Houtmerk maakt universele en direct uitwisselbare massief houten keukenfronten voor Metod van Ikea of Kvik.


In onze showroom en hypermoderne werkplaats ziet u de fronten. Fronten platteland charme. Modern keukenfront truffelbruin. Hoogglanslak front kristalgrijs. Glasfronten glans lavazwart.


Houten fronten : Essen zijdeglans. Frans Gommans BV is continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Welkom Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten fronten voor oa uw keuken. Bestaande keukenU wilt graag een nieuwe keuken maar de kasten zijn nog goed en het is een. Ikea heeft een mooi assortiment van fronten , maar u zoekt iets unieks iets anders.


Bent u opzoek naar massieve houten fronten of juist stenen fronten ? Geborstelde fronten bieden een soortgelijk beeld en fronten met “ zaagsneden” hebben het uiterlijk van gezaagd hout. Je kiest een houtsoort en bepaalt vervolgens hoe de houten keuken wordt afgewerkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eiken keuken ? De duurdere houten keukens van Tieleman Keukens zijn vaak massief houten keukens.


Dit wil zeggen dat niet alleen de fronten van hout zijn, maar ook de binnenzijden van de kasten. In onze keukenmakerij maken wij keukenfronten op maat. Je kunt het niet te gek bedenken of wij kunnen het voor je maken. Kies je voor een handgemaakte keuken dan krijg je ook handgemaakte fronten.


Voor echt hout gefineerde keukenfronten worden houtgrondstoffen gebruikt uit verantwoordelijke bronnen. Het is gewaarborg dat in onze productie geen illegaal gekapt hout te vinden is. Bovendien betrekken wij ons hout uit duurzaam beheerde bosbestanden. Landelijk massief houten keuken op maat gemaakt met eiken fronten , zichtzijdes en stalen stollen. Een houten front heeft een bijzondere . Ontwerp en bestel je PAX- BESTA-kast of METOD- keuken bij IKEA.


Kies de juiste maten en bestel online bij FRONTZ kastdeuren, fronten en grepen om je keuken of kast aan te kleden. We bezorgen de FRONTZ producten tot in je woonkamer of je haalt ze zelf op. Monteer zelf je fronten of laat ze door een . Bij de KeukenConcurrent heeft u ruime keuze uit diverse materialen voor uw keukenfronten. Afhankelijk van het geselecteerde frontmateriaal kunt u bij KeukenConcurrent kiezen uit diverse fraaie afwerkingen.


Houten fronten keuken

Zo zijn onze kunststof fronten leverbaar in een duurzame matte of hoogglans uitvoering. Bij Keukenfavoriet ligt de nadruk op kwaliteit zo ook in onze houten keukens , wij kunnen iedere keuken realiseren met echt houten fronten en tot in de details het hout doorvoeren waarbij wij de binnenzijde van de kasten kunnen uitvoeren in hout printen van melamine, een materiaal wat zeer slijtvast is en bestand tegen . Om te voorkomen dat deze fronten makkelijk kunnen beschadigen wordt er veelal voor harde houtsoorten gekozen zoals eiken en beuken. Een keuze voor massief houten fronten is een keuze voor charme en een warme, natuurlijke uitstraling. Voor het materiaal van keukenfrontjes zijn vier soorten materiaal te onderscheiden die het meest worden toegepast: spaanplaat, MDF, massief hout en kunststof.


Dit zijn stevige materiaalsoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik, vocht én warmte. Andere, niet zo vaak toegepaste materialen voor keukenfronten zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.