donderdag 1 september 2016

Dubbele wastafel 100 cm

Bruynzeel Pinto dubbele meubelwastafel 100xcm. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Aqua Splash wastafel 100cmx36cm twee kraangaten wit. Op zoek naar een dubbele wastafel ?

Bekijk ons grote aanbod dubbele wastafels hier. Een dubbele wastafel bestellen? Sanitairwinkel biedt u een groot assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service!


Dan ben je bij ons aan het goede adres. Kies het juiste model, een mooie vorm en het perfecte materiaal op de website. Sphinx 3wastafel 120cm met kraangaten wit.


Met een dubbele wastafel heb je dubbel zo veel ruimte om gebruik te maken van de wastafel.

Wachten op je beurt is verleden tijd. Dit type wastafel is ideaal voor wanneer je regelmatig met meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaakt van de wastafel. Dubbel zo veel efficiëntie en . Alle soorten en maten van dé top merken. Ook kunnen de afbeeldingen afwijken. We hebben helaas niet van elke uitvoering een passende afbeelding.


Blinq Anor wastafel rond 30xcm. Onderstaande artikelen zijn wel degelijk met een dubbele wastafel verkrijgbaar. De keramische wastafel van 100xheeft een brede ovale kom.


In wit keramiek en zwart mat keramiek. Stoere vierkante wastafels of romantische ronde wastafel. Wastafelsoorten : Keramiek. In het assortiment van Sanidirect vindt u altijd de enkele wastafel die in uw badkamer past.


Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Door de speciaal vormgegeven sifon is er plaats voor ruime lades.

De wastafel is bestand tegen de meeste chemicaliën, uitgezonderd sterke zuren en sterke alkaliën. Een standaard wastafel koop je voordelig bij Badkamermarkt. Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Fabulous wasbak wit cm. Alleen met GAMMA Voordeelpas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.