dinsdag 1 november 2016

Administratieve organisatie

Administratieve Organisatie (AO) is een vakgebied binnen de informatiekunde en bedrijfsleer. Het houdt zich bezig met het functioneren van de organisatie, de informatie die hieruit voortkomt en het complex van maatregelen om het functioneren en informeren naar wens te laten verlopen. Een meer moderne vertaling van . AO) en Interne Controle (IC). De, voor het schrijven van .

Dit boek is het tweede deel van de methode Grondslagen AO. Vandaag voor 21:uur bestel morgen in huis. Een praktische kijk op administratieve organisatie en interne controle. Heeft u de diverse processen en deelactiviteiten in uw organisatie voldoende onder controle om uw bedrijf deugdelijk te besturen ? Marc) Mittelmeijer RI ir.


Rob) van Stratum RI CPIM CIRM CSCP CLTD ir. Serie Beheersen van bedrijfsprocessen. Doordat er direct verbanden worden gelegd tussen interne en externe informatie creëert u inzicht en overzicht in de bedrijfsvoering.

Iedere organisatie heeft voor het goed functioneren informatie nodig die aan bepaalde kwaliteitseisen moet voldoen. In dit artikel wordt de term organisatie van de informatie (OIV) gebruikt als het gaat over het totaal van middelen en maatregelen dat wordt ingezet om de kwaliteit van de informatieverzorging te beheersen. De kern van de administratieve organisatie (paperback).


Prettig geschreven en gemakkelijk leesbaar. De herziene editie is verbeterd en aang. De essentie van administratieve organisatie (paperback).


Studenten hebben vaak moeite om complexe administratief-organisatorische en logistieke bedrijfsprocessen te doorgronden. Dit vormt een onderdeel van het totale vraagstuk van de interne organisatie. In deze module richt je je voornamelijk op de organisatie van de informatieverzorging.


Aanmelden voor deze module kan tot twee weken voor de aangegeven startdatum. Daarna vervalt de aanmelddatum en kun je je . In de vorige nieuwsbrief stonden wij uitgebreid stil bij Horizontaal Toezicht ( hierna: HT) en de overgangsfase van: verleden, heden en toekomst. Voor een optimale bedrijfsvoering is inzicht in de administratieve processen en de interne beheersing hiervan vereist.


Loopt alles efficiënt, liggen de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste mensen? Het is ook niet uw core business.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.