dinsdag 1 november 2016

Bacardi kopen in duitsland

Bacardi kopen in duitsland

ZOMERREEKS - Vertrek je binnenkort op vakantie? Dan loont het de moeite om de lokale prijzen voor een fles van je favoriete drankje eens te checken. Wij doken in de catalogus van tal van winkels in Europa om te zien waar je winst of verlies maakt. Gin mocht gisteren de spits afbijten, vandaag vliegen . Waar drank inkopen in Duitsland langs de snelweg? Sterke drank is in Duitsland een stuk goedkoper dan hier.


Bacardi kopen in duitsland

Donderdag rijden we naar Sölden en. Lekker die drank in Oostenrijk kopen , verdienen de locals ook nog iets. In Nederland verkoopt de . Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs. Bacardi Razz 1ltr kopen ? Op zoek naar Duitse Weinbrand?


Rum is een sterke drank die wordt bereid uit de bijproducten van suikerriet of soms uit vers suikerriet sap of . Hier een paar tips voor je ongewone boodschappen in een Duitse supermarkt! Duitsland dan in Nederlan vooral de de winkels Real, Kauflan Lidl of Aldi, als je even op de website van deze winkels kijk kun je vergelijken. Al jaren koop ik hier mijn alcohol, een dagje uit en gelijk deze dingen halen. In Frankrijk kan je ook hele goede wijnen kopen.


Vergelijk sterke dranken en kies de beste aanbieding uit! Bij rum denk je al snel aan het Caraïbische drankje bij uitstek. Warme eilanden, zonnige stranden en zwoele nachten. Toch wordt de drank in uiteenlopende delen van de wereld geproduceerd: rum uit Duitsland mag hier zeker niet ontbreken. Want in het maken van lekkere drankjes heeft ook Duitsland.


BALLANTINES SCOTCH WHISKY VOL. De prijzen van drank zijn sowieso lager in Duitsland , maar met deze kortingen zijn het echt wel koopjes. Prijsvergelijk : Gordon Gin, €1bij Gall. In de Duitse Lidl: €99.


Bacardi kopen in duitsland

Berentzen appel, €1bij Gall. Jim Beam honey: €2 bij . Over een aantal weken gaan wij boodschappen doen in Duitsland ( nu dus lekker de voorraadkast leegeten zodat ik nog wat meer kan kopen ;) ) Heb er mega veel zin in. We hebben dus meestal wel wat Weihenstephaner op voorraa en omdat het zijn favoriete Duitse bier is, kopen we die per krat.


Albert Heijn verkoopt weliswaar ook Weihenstephaner, maar dan betaal je € per flesje ( ex. statiegeld). Koop je een krat Weihenstephaner bij Trinkgut, dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.