donderdag 10 november 2016

Aoyue 852 heteluchtstation

Aoyue 852 heteluchtstation

Dit populaire heteluchtstation is erg interessant en ideaal voor het solderen van SMD-onderdelen. De temperatuur en airflow zijn regelbaar met draaiknoppen en afleesbaar van het display. De airflow wordt weergegeven met behulp van een metalen balletje in een buisje. Verder heeft het station een houder voor het . AOYUE - 8SMD-rework- station. This popular hot air soldering station is perfect for SMD soldering.


Aoyue 852 heteluchtstation

Aoyue 8hete lucht station. Be the first to review this product. In addition, the station has a stand for the soldering end and it also has a handle to move the device easily. An IC popper is also supplied so that . EDIT: Het interesseert me geen mallemoer hoe ik SMD kan solderen met een bout. Ik kan dat ook al jaren en ken de technieken ook al lang.


Met een hete lucht station werkt het gewoon veiliger, sneller en netter. Als er een IC van €3- op een print van . ESD: ESD SAFE Verwarmingselement: Metalen kern element Lengte slang: . Deze aoyue 8hot air station is weinig gebruikt, verkeerd nog in perfecte staat. Op de foto zie je niet de andere mondstukjes en een soort chip lifter dingetje.


Aoyue 852 heteluchtstation

Liefst eentje met zowel hetelucht als een bout. Eigendom van Sebastius, wel voor algemeen gebruik. AliExpress Standard Shipping. Toevoegen aan Verlanglijstje . D 220V Adjustablr Temperatuur 1° C-6° C Double-Display solderen Rework Station soldeerbout SMD met Hot Air Gun.


Raad je de aoyue 8aan of is het verstandig wat meer uit te geven? Cette station de soudage à air chaud très populaire est idéale pour le soudage des CMS. Eerst telefonisch contact gehad omdat ik twijfelde welk hetelucht - station ik zou bestellen. Snelle en netjes verpakte levering. Circulair Mondstuk voor ? Die laatste is ook weer super handig voor krimpkous, het . Voeg toe aan winkelmandje.


Compleet en goed werkende wmd-soldeer-desoldeer en hetelucht station. Digitaal instelbaar SMD hete lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.