woensdag 9 november 2016

Fitness halve balansbal

Fitness halve balansbal

Alles voor je sport vind je op Marktplaats. Wil je een balanstrainer kopen om je diepst liggende spieren in je voeten en benen te trainen? Een fitnessbal is een handig trainingsattribuut om verschillende spiergroepen te trainen.


Een ideaal trainingsmiddel voor thuisgebruik of de sportschool! Naast je buikspieren en core kun je met een fitnessbal ook je beenspieren, armspieren en balans trainen. Je bepaalt helemaal zelf welke spieren je wilt trainen en hoe . RS Sports Balanstrainer . Deze halve bal kan je super goed gebruiken tijdens je training omdat hij verschillende oefeningen lastiger maakt door het evenwicht te verstoren. Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad: Laatste Kans.


Schuimrubberen bal , educatieve gym , kinderen. De Bosu Ball bestaat uit een halve rubberen bal welke is bevestigd aan een stijf platform. De Bosu Ball wordt ook wel eens aangeduid als “blauwe halve bal ” omdat ze sterk lijken op een doormidden . Ben je niet zo goed in het bewaren van je evenwicht? Probeer dan eerst een halfronde gymball.


Dit is een halve gymbal die niet weg kan rollen, maar . Online Pro Trainer - Beenspieroefening voor de Quadriceps, hamstrings, bilspieren en kuiten. Voor alle informatie, video's en tips over lage rugpijn! Fitnessoefening voor Quadriceps, hamstrings.


Met een Halve Balans bal van Sport plus, ook wel Bosu Bal genoem train je kracht, coördinatie en evenwicht. Daarnaast verbeter je je motoriek en reactievermogen. Beide kanten kunnen worden gebruikt in je oefeningen, waardoor dit sportartikel gericht op balans verbetering ruim in te zetten is.


Fitness halve balansbal

Train je core buikspieren met deze fitness bal oefeningen. Train de diepliggende houdingsspieren voor complete controle over je lichaam (motoriek) en een betere houding. Een populaire training is het trainen met een BOSU bal , dit is een half ronde bal waarop fitness oefeningen worden . Houding: Lig met de buik plat op de Bosu Ball, de precieze plaats is afhankelijk van de lichaamsbouw en de positie van de armen.


Zorg dat de benen uitgestrekt en van de grond zijn. Gebruik de armen om balans te houden. Squat halve bal is een variatie op de squat.


Fitness halve balansbal

Bij deze trainingsvorm wordt er extra inspanning gevraagd van de coördinatie en stabiliteit van de. De voornaamste spieren die bij de squat op halve bal getraind worden zijn:. Met de fitnessbal kan je niet alleen een superstrakke core creëren, maar ook mooi gevormde billen. Doe deze drie oefeningen direct na elkaar en neem tussen de sets door een halve minuut rust.


Voor het beste resultaat (hallo J-Lo bilpartij!) herhaal je deze workout drie keer per week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.