donderdag 10 november 2016

Best western plus city hotel gouda gouda

De 1hotelkamers zijn onderverdeeld in Comfort Rooms, Executive Rooms en Suites. De suites kennen elk hun eigen unieke Goudse thema: kaas, stroopwafel en kaars. This new hotel with 1rooms and meeting rooms is adjacent to the former Gas and Light Factory.


Dit nieuwe hotel met 1hotelkamers is gelegen grenzend aan de oude lichtfabriek. Gouda is meer dan alleen Goudse.

Het bijzondere interieur van. Het station is minuten lopen. Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Rotterdam Den Haag Airport ligt op km. Met jaar ervaring en een ruim aanbod aan hotels boek je de beste hotel arrangementen en last minute aanbiedingen voor hotels.


Dit sfeervolle en moderne hotel ligt prachtig aan de Gouwe. Bezoek een van de historische bezienswaardigheden zoals de St. Janskerk, maak een fietstocht of neem een kijkje bij .

Een modern, groot opgezet hotel met 1kamers die zijn onderverdeeld in Comfort Rooms, Executive Rooms en Suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en in het hele hotel is gratis Wi Fi beschikbaar. In het hotel dat over een bijzonder interieur beschikt met historische details zijn in totaal 1kamers beschikbaar. Je kamer is modern ingericht en van alle gemakken voorzien.


Dit prachtige hotel met 1kamers en vergaderzalen grenst aan de oude gas- en lichtfabriek. Simpel gezegd is het een stad om van te smullen! En dat zul je tijdens je driedaagse trip dan ook zeker doen. Naast een welkomstdrankje met een . Ideaal voor Museum Boijmans Van Beuningen. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten?


Op zoek naar een evenementenlocatie waar u zeker bent van een warm welkom en waar u voor uw gasten alle service en aandacht krijgt die u wenst? Bekijk alle guest relations manager vacatures en solliciteer direct online! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Dit vrij nieuwe hotel met 1hotelkamers is grenzend aan de oude lichtfabriek.


Inklappen Het viersterren hotel heeft uitstekende vergader- en conferentiefaciliteiten. De multifunctionele zalen hebben een totaalca… Lees meer Toon capaciteit per zaalopstelling. Was de locatie bereikbaar?

Ontdek de kaasstad: verblijf dagen in een viersterrenhotel inclusief ontbijt, welkomstdrankje met Goudse lekkernij, 1x driegangendiner en een kaasproeverij met wijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.