donderdag 10 november 2016

Luchtbevochtiger medisana

Want te droge lucht verhoogt de gevoeligheid voor infectieziekten en aandoeningen van de. Medisana UHW - Luchtbevochtiger. Gezonde lucht bevat een relatieve luchtvochtigheid van tot. Tijdens de winterdagen wordt de luchtvochtigheid vaak lager waardoor we droge lucht inademen. Droge lucht verhoogt de vatbaarheid voor aandoeningen van de luchtwegen en infecties.


De juiste luchtvochtigheid is van essentieel belang voor een aangenaam leef- en werkklimaat.

Te droge lucht kan leiden tot een droge keel, kriebelhoest, droge hui geïrriteerde ogen (vooral bij lensdragers) en andere kwaaltjes. Maar daarnaast is droge luc. Ik heb hem ongeveer 2-tal weken in gebruik in de babykamer voor een klein meisje dat steeds last had van hoest en dichte neus.


Hij werkt voor mij dus voortreffelijk. Ik vind hem ook makkelijk in gebruik, je kan er zo . De luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 30m2. De UHW heeft een hoog rendement door microfijn verneveling.


Deze luchtbevochtiger is geluidsarm en energiezuinig.

De microfijne verneveling zorgt voor de juiste vochtgraad in huis. Niet iedere luchtbevochtiger is energiezuinig. En in ruimtes van maximaal mmerk je het verschil wel wat betreft de luchtkwaliteit. MEDISANA Luchtbevochtiger AH 660. Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten Gratis!


Ontdek vandaag nog ons uitgebreid aanbod! Bestel nu Eenvoudig en Snel online! Wist je dat te droge lucht in huis slecht is voor je gezondheid?


Het verhoogt namelijk de vatbaarheid voor infecties en longziektes en kan lijden tot vermoeidheid en concentratieproblemen. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25€ product nieuw, kan beschadigde doos hebben! Tot korting op onze website! Geschikt voor ruimtes tot m2.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een goede luchtvochtigheid in huis of op kantoor is zeer belangrijk. Zo kan een te droge lucht bijvoorbeeld klachten opleveren bij contactlensdragers, hooikoorts en astma. Onze slijmvliezen hebben heel wat te verduren van de droge kamerlucht.


Ze biedt een breed assortiment van hoogwaardige producten. Onze excuses voor het ontbreken van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.