maandag 7 november 2016

Design gashaarden

Voor gaskachels of gashaarden zit u bij M- Design goed. Wij hebben vele verdelers verspreid over België. Er is er dus altijd een in uw buurt! M- Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden , inbouwkachels en centrale haarden. Ontdek ons stijlvolle aanbod!


Op zoek naar een M- Design haard?

Gashaarden M- Design : het merk bij uitstek voor gashaarden met hoog rendement. Ruime keuze in onze showroom. Van een klassieke vormgeving tot een strak modern design. In onze collectie vindt u onder andere gashaarden , houthaarden, buitenhaarden en sfeerhaarden van diverse gerenommeerde merken.


Ook met bijzondere wensen of eigen ontwerp, kunt u bij ons terecht. Mulder haarden en houten vloeren biedt u een totaal . Cera Design kachels en haarden Indien u op zoek bent naar een Cera Design gaskachel of gashaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het. Vandaag de dag is Bellfires hét merk voor gasgestookte haarden met de focus op design en veiligheid. Alles gebeurt in eigen huis: van research en productontwikkeling tot aan de productie waarbij er geïnvesteerd wordt in ecologische .

Voor een design openhaard bent u bij Van Kessel aan het juiste adres. Zit u al wat langer na te denken om een openhaard aan te schaffen, maar wilt u geen oubollige openhaard? Wilt u dat deze perfect bij u al strakke interieur past? Aarzelt u dan niet om een kijkje te nemen op deze website voor de . Kies voor een gashaard van Element4. U wil een gashaard kopen?


Bekijk direct online onze collectie! Want met een gashaard haalt u duurzame warmte, charme en design in huis. Of u nu kiest voor een moderne inbouw gashaard of vintage sfeerhaar elk van onze modellen biedt u een hoog rendement en een uitstraling die uw interieur extra karakter geeft.


Het grote voordeel: met . Kalfire design gashaarden. Deze moderne haarden hebben u veel te bieden. Levensechte vlammen, strak design, gebruiksgemak en een hoog rendement. M- design is een Belgische fabrikant van design houthaarden, liftdeurhaarden en gashaarden met een uniek concept: haarden zonder kader.


Zelfs de onderkant van het glaskader heeft geen metalen boord. Hierdoor sluit het glaskader van de haarden van M- design perfect aan op de natuursteen van de haardwand. Heerlijk genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg.


De moderne gashaarden hebben tegenwoordig bovendien een hoog rendement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.