maandag 7 november 2016

Kringloop zuid holland

Zuid - Holland heeft 2kringloopwinkels. Zoek je een leuke kringloop bij jou in de buurt? Alle steden en dorpen met één of meerdere winkels staan hieronder.


De openingstijden, het adres, het telefoonnummer en andere contactgegevens vind je per . Klik op een plaatsnaam in het onderstaande overzicht en je ziet direct welke winkels open zijn en waar je ze kunt vinden. Kringloopwinkels Zuid-Holland.

Ingang via parkeerterrein Hofzichtstraat. Alphen aan den Rijn, Used Product Alphen. Bergambacht, Dorcas Winkel . De meest volledige site met ruim 66. We zijn benaderd door de Haeghe Groep en Werkgeverservicepunt Den Haag, met de vraag of we niet ook in Den Haag een filiaal konden openen. We vonden dit een heel goed idee.


De keuze is niet voor niets op Ypenburg . Rataplan heeft kringloopwinkels in Noord- en Zuid Holland.

RataPlan Den Haag biedt een compleet assortiment van kleding, boeken, kleingoed en meubels. GOED ONDERHOUDEN KAMER EINDWONING MET HEERLIJK ZONNIGE ACHTERTUIN. Centraal in de geliefde wijk “Ecodusbuurt” gelegen woning met royale maatvoering.


Naast de lichte tuingerichte woonkamer telt de woning een moderne halfopen keuken, keurige badkamer en vier ruime slaapkamers. Verkoop van diverse gebruikte goederen in de voormalige bakkerij. Op deze lokatie, met een oppervlak van circa 1m treft u een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment gebruikte goederen. De goederen verkeren in goede staat en worden voor een redelijk . Winkeladres, Postcode, Plaats, Openingstijden. Eveline Westeneng van LTO Noord team West vertelt wat dit voor boeren en tuinders betekent.


Koopzondag openingstijden: 12. Verhuist naar Gordelweg 243. Hier werken uitsluitend vrijwilligers. De gehele opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.


In totaal stuks VOL=VOL voor 3- euro per stuk. U mag gebruikte spullen verkopen maar ook nieuwe. De dag wordt met veel winkelplezier op ons terrein rondom de kringloopwinkel gehouden.


Er zal een snackkar zijn, een mega springkussen, live muziek en nog veel meer plezier voor jong en oud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.