donderdag 24 november 2016

High tea boerderij zuid holland

Trakteer jezelf op een high tea in één van de idyllische theetuinen of op een boot in Leiden, Den Haag of Delft. De Steinsetuin ligt op het erf van een historische boerderij midden in het groene hart omringd door bloemen en weilanden. Een tafel en etagère rijkelijk gevuld met zowel zoete als hartige lekkernij.


Deze komen allemaal uit onze boerderijwinkel en zijn ambachtelijk gemaakt. Geniet van de boerensfeer, het lekkers en goed gezelschap.

De high tea is mogelijk vanaf 14. Wel even van tevoren reserveren. Als er iets is wat ik leuk vind om te doen met kinderen in het voorjaar en de zomer, dan is dat wel het bezoeken van thee- en pluktuinen. Die zijn vaak heel kinderproof, met dieren, ruimte om te rennen, speeltoestellen en activiteiten.


Je kunt er soms ook kinderfeestjes vieren of rondleidingen volgen. Op zoek naar een unieke feetlocatie nabij Gouda? Landelijk en door weilanden omgeven is de Steinsetuin een prachtige vergaderlocatie, feestlocatie en trouwlocatie met prachtige zalen.

Genieten in de polders van de Krimpenerwaard. Lekker op de fiets stappen en het gebied verkennen, natuurlijk ook leuk om te combineren met een bezoek aan een van . Gezellig genieten van High Tea en Afternoon Tea in de Krimpenerwaard! U bent van harte welkom voor een Afternoon of High tea in onze ontvangstruimte. Aan een sfeervol gedekte tafel serveren wij de tea in meerdere gangen.


Dit is de officiële naam voor wat wij in de volksmond de High tea noemen. DEN HAAG, ZUID - HOLLAND - De zuurstofbar geeft een nieuwe boost, net als een watermassage met kleding aan. Bij recreatieboerderij Jeu de Boer word je verliefd op het platteland! Zuid Holland Kinderen (21). Zuid - Holland met kinderen, dagje uit kinderen in Zuid - Holland.


NOORDWIJK, ZUID - HOLLAND - Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij : Langs Berg en Dal. Sluit je strandwandeling hier af en kies uit meer dan . Een high tea smaakt net even lekkerder op een bijzondere locatie. We hebben de leukste high tea adressen van Nederland voor je.


Een (h)eerlijke High - Tea op een heerlijke locatie: onze 16e eeuwse boerderij.

We maken gebruik van producten uit. Komt u als groep dan bent u ook van harte welkom,. De Witte Raaf in Zoetermeer. De tent heeft drie losse ruimtes.


De serre is nog altijd geplaatst in een hooiberg: voor dat ultieme plattelandsgevoel. Bekijk hier hoe je een reservering maakt (ook mogelijk voor grote groepen en voor high tea ). Bij ons in Lemelerveld kan dat! Reserveer snel want vol = vol.


Onlangs waren wij bij Beautify, . Bij boer Verkerk is het elk weekend van april tot oktober mogelijk om van 10. Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven valt op dit mooie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.