donderdag 24 november 2016

Lampenkappen antiek te koop

Vind lampenkappen antiek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ook losse authentieke glazen.


Te koop gave zeer grote art deco lampekap, wit opaline glas, hoogte 26cm, doorsnede maar liefst 31cm. Per stuk kan te koop maar ook per 2.

Scherpenheuvel-Zichem Scherpenheuvel . Eventueel om te bouwen naar gewone lamp. Geen blutsen of andere schade. Originele Mushroom design lamp - verlichting met plexi oranje . Een mooie en stevige vintage lampenkap houder of staander. In goede staat en nieuwe elektriciteit te voorzien.


Ik heb nog een tweede staander … € 300.

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Te koop stuks antieke lantaarns elk met glazen bollen.


Pequena Ligera Sbc BA Tornillo Pequeno Ses ETitular De Bombilla Adaptador: Bid: . Drie lampenkappen in melkglas. Eén specialere (cm) met een gekartelde rand. Verzendkosten en risico voor de koper. Of af te halen in Holsbeek.


Zoek en vind hier lampenkap advertenties op MarktPlaza. Glazen lampenkappen kopen ? Ons brede assortiment is overzichtelijk gesorteer zodat u gemakkelijk kunt zoeken in het aanbod. Massief koperen hanglamp zware kwaliteit geen rommel.


Ivm andere aankoop te koop aangeboden. Als jij van plan bent om een glas in lood lampenkap te kopen , raden we je aan om ons blogbericht hieronder te lezen! Bekijk alle bureaulampen.


Glas in loo wat is dat eigenlijk en hoe is het ontstaan?

Natuurlijk kennen we glas in lood het meeste door de kerk. Bij veel kerken zijn de ramen voorzien van . Voordat wij een antieke of vintage hanglamp online te koop aanbieden, is de lamp helemaal door ons nagekeken en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Hanglampen in de keuken, boven het aanrecht, kies je voor een aantal dezelfde wat kleinere hanglampjes of neem je glazen lampenkappen aan een snoer? Het grootste assortiment van Nederland! Antieke lamp met glazen lampenkappen Gaat alleen te koop.


Lampenkap online kopen ? Dit artikel wordt te koop aangeboden in Moordrecht. Al onze lampenkappen worden met de hand gemaakt. In ons atelier hebben wij de beschikking over de materialen, stoffen en afwerkbandjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.