woensdag 28 december 2016

Bosch accuboormachine psr 1800 li2

Bosch accuboormachine psr 1800 li2

Dankzij het geïntegreerde werklampje is je werkstuk altijd goed verlicht. En of dit kluswerk nu bestaat uit schroef- of boorwerk, met de mechanische versnellingen van de accuboormachine kies je altijd voor de meest optimale stand. Schroeven doe je met een maximale koppel van Nm. In hout maak je gaten van maximaal millimeter groot.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Praxis geeft je alle informatie die je nodig hebt om de beste accuboormachine te kiezen die bij jouw klus, budget en wensen past. Het is een van de handigste boormachines dankzij zijn compacte bouw en geringe gewicht.


Daarnaast staat deze boormachine van volt altijd voor je klaar dankzij lithium-ion-technologie. U haalt een krachtige en veelzijdige accuboormachine in huis. Met deze schroefboormachine boort u . De PSR LI - is een zeer krachtige accuschroefboormachine waarmee u elke boor- of schroefklus aankan.


De snelheid is variabel t. Coolblue: alles voor een glimlach. Dit betreft een nieuw product. Met een planeetdrijfwerk met hoog vermogen en standen, is de machine ideaal voor krachtige schroef- en boortoepassingen in metaal en klopboren in metselwerk.


Dit lichtgewichten en handige boormachine . Reageer op deze vraag Misbruik melden. Benieuwd naar de testresultaten. Bekijk alle specificaties.


Bosch accuboormachine psr 1800 li2

Prima accuboormachine met een lange gebruiksduur per accu. Op deze pagina kunt u onderdelen toevoegen aan de winkelwagen, door het aantal te selecteren en daarna de knop erachter te klikken. Toegevoegde artikelen worden in het groen gemarkeerd. Wanneer u klaar bent met het uitzoeken van de juiste onderdelen, kunt u onder . Eenvoudig online bestellen.


Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Bosch accuboormachine psr 1800 li2

Hey, Ik heb een bosch accuboormachine psr 1li - die blijkbaar de geest heeft gegeven (er komt rook uit en ik kan vonken zien). Ik vermoed dat de moter kapot is. Heb deze even uiteengehaald en volledig opgekuis maar helaas, hetzelfde probleem. Natuurlijk is deze net jaar oud dus geen . Sorry, dit artikel is online uitverkocht. Zo is de boormachine niet alleen geschikt voor het boren in hout en steen, maar kan de boormachine ook gebruikt worden voor het boren in staal.


Enkele belangrijke productspecificaties van de . Een boormachine een onmisbaar stuk gereedschap voor iedere klus, bestel je eenvoudig en snel online bij Formido, de voordelige bouwmarkt bij jou in de buurt. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Het bekijken en downloaden van deze Boormachine handleiding is geheel gratis.


Bosch PSR LI - Schroef-boormachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.