woensdag 28 december 2016

Kosten graafmachine per uur

Stenenklem aan mobiele graafmachine. Prijs per week: 16 00. Schudbak aan shovel € 1per uur. Verlengarm (hijsjib) cw 20.


Huurprijs per dag: € 15eventuele slijpkosten €. Houtversnipperaar voor de boomkwekerij.

PRIJSLIJST Van Zuijlen BV te Haarzuilens. Minigraver (ton), € 3per uur. Mobiele graafmachine (ton), € 6per uur. Trekker met dumper, € 5per uur. Trilplaat (1kilo), € 7per dag.


Gisteren gesprek met mijn zwager over het graven van een sloot. Hij dacht dat het wel een paar dagen werk zou zijn, ik dacht een paar uur. Dat is nogal een verschil natuurlijk, haha.

Hoeveel mkan een kraan eigenlijk uitgraven in een uur , er van uitgaande dat het een eenvoudige klus is waarbij flink . Ik heb nu prijzen binnen maar dit is meoilijk te vergelijken. Weet iemand hoeveel kub men graaft per uur met een grote kraan? Hoelang hebben ze bij kullie gedaan over het uitgraven van een kelder? Salaris en tarieven voor het beroep Machinist grondverzet.


Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook vindbaar is via dit beroep. Bovengenoemde prijzen zijn excl. Opdrachtgever draagt zorg voor een juiste informatieoverdracht van de kabel- en leidinggegevens van de klick-melding aan de machinist.


Wij behouden ons het recht voor . Boomspecialist, : € 4per uur. Groen, : € 1per m3. Grondman, : € 3per uur. Vind minigraver met machinist op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Technische specificaties. Omschrijving, Vanaf prijs. BTW per week € 45incl.


Blijft er dus 1EUR over dat de loonkosten moet dekken, waarvan dus ook nog afdrachten gedaan moeten worden etc etc.

Jij gaf aan dat hij een hele dag bezig is geweest dus ik ga even uit van uur. Dat zou dus omgerekend 2per uur zijn. Cat komt met de nieuwe 313F L GC rupsgraafmachine, een no-nonsense graafmachine die volgens de fabrikant de kostprijs per uur laag houdt. Een normale graafmachine.


Cat 313F L GC graafmachine houdt kostprijs per uur laag. De machine wordt aangedreven door de Cat C3. B motor, die voldoet aan de emissienormen US EPA . PER WEEK1-weken PER WEEKna weken.


Graafmachine met Kluitenrooier en Machinist € 6- per uur excl. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten , verbruiksartikelen, slijtagekosten , eventuele transportkosten en afhankelijk van de (standaard)keuze rechts in het menu inclusief of exclusief btw. De meerprijs is zeer gering, maar het rendement veel groter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.