woensdag 14 december 2016

Bruine strepen in de wc

Bruine strepen in de wc

Ik hoor jullie al lachen ma tis nie wa jullie denken. We zitten al een tijdje met een bruine streep in onze wc pot. Op aanraden van schoonmoeder moesten we . Daarna pot weer terugzetten. Of een nieuwe wcpot aanschaffen (als het glazuur teveel is aangetast). Zo verwijder je bruine strepen uit de wc zonder die vieze borstel.


Bruine strepen in de wc

Hoe te verwijderen van bruine strepen uit een wc-pot - sailor. Een wc schoonmaken - How,rh:nl. Clean-a-Toilet-Step-14-Version-2. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


In de handel zijn van die dikke langzaamoplossende chloortabletten. Zij werken ook uitstekend in het waterresevoir van de WC. Bij elke keer doorspoelen desinfecteerd u uw toilet en zon tablet gaat weken mee. Veel goedkoper dan die dure toiletreinigers. Na een wc -bezoekje kan het goed zijn dat er wat bruine strepen achterblijven in de wc.


Bruine strepen in de wc

Helemaal niet erg, maar het is wel slim om ze meteen te verwijderen. Voor mensen die een hekel aan die vieze wc borstel hebben, hebben we een goede tip. Een wc pot maak je gemakkelijk schoon met bleekmiddel.


Maar lees hier dat er gelukkig ook manieren zijn die het milieu minder vervuilen. Eenvoudige te verwijderen met ROVEQ superontkalker. Het is belangrijk om een schoonmaakmiddel onder de rand van de wc -pot te spuiten - deze plek wordt namelijk vaak over het hoofd gezien, wat kan leiden tot een vieze bruine kalkaanslag langs de randen. Lees de aanwijzingen op de verpakking van de wc -reiniger die je gebruikt.


Veel reinigers werken het beste als je ze . Is vaak zo hoor, toen ik in mijn woning trok zat er in mijn wcpot een verschrikkelijke bruine rand van het nooit schoonmaken. WC een zit ook ontkalker in, heeft in elk geval heel veel wonderen voor mijn niet zo frisse toilet gedaan. De combinatie baking soda (zuiveringszout) en een scheutje schoonmaakazijn is de ideale combinatie om je toiletpot te ontkalken. Schrik niet, het kan een beetje gaan bubbelen.


Reinigen van een verkleurde toilet-pot? Uitgangspunt is: Een toiletpot welke met dagelijkse en of standaard periodieke reinigingsmethode. En wissel dat af als de doek te droog is. Een laminaatvloer trekt soms vuil aan, de voetsporen en strepen zijn na het dweilen soms zichtbaar.


Last van kalkaanslag in je toilet? HG super kracht toiletreiniger verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andersoortige slecht verwijderbare aanslag. Levertijd 2-werkdagen. Bestellen Bestellen Bestellen. Het huis waar ik woon heeft een tijd leeggestaan.


Deze doet zich niet all. Blootstelling aan zuurstof veroorzaakt de ijzerdeeltjes te hechten zich kom oppervla. Dit kan bruine vlekken op het keramiek achterlaten.


Het zoutzuur moet worden verdund met water tot ongeveer 5-. De glazuren van Sphinx voldoen aan dusdanig hoge kwaliteitsnormen dat ze bestand zijn tegen de inwerking van zoutzuur. Dan had je ook nog de viespeuken. Witte handdoeken vol bruine strepen.


Alsof er geen wc -papier was. Sommige mensen denken zich in hotels alles te kunnen permitteren. Dergelijk gedrag kon niet onbestraft blijven.


Bruine strepen in de wc

Mathilde keek dan nog eens extra goed in de klerenkast, in de weekendtas, in de la van het nachtkastje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.