woensdag 14 december 2016

Liebherr cu 281120 koelvriescombinatie

Waardeloos apparaat, want maakt zeer veel geluid. Daardoor is het gebruiksgemak onvoldoende, omdat deze in woonkeuken staat. Vormgeving valt ook tegen, slecht afgewerkt.


Liebherr cu 281120 koelvriescombinatie

Bijvoorbeeld geen afdekplaat aan de onderkant, waardoor je pootjes ziet. Er zitten dus geen wieltjes onder. Erg onhandig als je het apparaat wilt . Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder.


In koeldeel in hoogte verstelbare plateaus, flessenrek om flessen liggend op te bergen en groentelades over de halve breedte. Verlichting in het midden aan de zijkant. Met veel handige voordelen: LED verlichting, een half deelbare glasplaat, flessendraagrooster en verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem.


Liebherr cu 281120 koelvriescombinatie

Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien . Tevens beschikt de koelvriescombinatie . Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt. Dankzij CoolPlus kan deze koelkast . Totale inhoud koelgedeelte(s). Hiermee haal je genoeg koel- en vriesruimte in huis voor het eten van tot personen. De binnenruimte is verdeeld in verstelbare, groentelades en deurvakken. De plateaus en deurvakken zijn in hoogte . In zijn 1centimeter hoge behuizing gaat een netto koel- en vriesruimte van 2liter schuil.


De koelruimte achter de bovenste deur heeft een inhoud van 2liter. Met de plateaus, groentelades, deurvakken en een flessenrek kies je zelf . Deurscharnieren: Rechts. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: dB. Kleur van het product, Wit.


Draairichting deur verwisselbaar, Ja. Brutocapaciteit koelkast . SmartFrost staat voor minder rijpvorming op de producten, sneller ontdooien en eenvoudig schoonmaken. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik.


Garantie, jaar garantie. Verbruik, 1kWh per jaar. Type besturing, Mechanisch. Bediening van de besturing . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Liebherr cu 281120 koelvriescombinatie

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Populaire specificaties. Koelkastmodel, Standaard. Energieverbruik, 191kWh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.