woensdag 28 december 2016

High tea in rotterdam

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Zij danken hun populariteit aan de variatie in gerechten . Lees recensies en reserveer direct! In de brasserie op 1meter hoogte krijgt high tea een bijzondere betekenis.


Deze stad heeft een aantal bijzondere . Momentje om bij te kletsen op een unieke locatie?

Hoe ga jij je moeder verrassen tijdens Moederdag? Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of. Lees onderstaande lijst met verschillende . Het Zalmhuis natuurlijk! Geniet op een unieke locatie op 1meter hoogte van heerlijke thee! Ook Vegan en Glutenarm te reserveren.


Wilt u eens iets anders dan een standaard ontbijt of lunch? High - Tea , een Team-uitje,.

Wij bestellen bij de high tea wel altijd een fles wijn om de ervaring net wat. Verlekker je aan de zoete taartjes en hartige. STROOM Brasserie en Terrassen gemaakt . Dagelijks kunnen gasten snoepen van diverse soorten taart, chocolade, . De meest volledige site met ruim 66. Rotterdammers genieten van eten en drinken, dat moge . In Engeland wordt het afternoon tea genoemd.


Afternoon tea is een lichte maaltij die . Alle kindvriendelijke restaurants , high tea kinderfeestjes, ijssalons en pannenkoekenrestaurants in jouw . Na afloop krijgt u alle recepten mee naar huis. Brasserie Engels de perfecte plek voor een heerlijke kop koffie, lunch of high tea. We gaan genieten van een afternoon tea waar de Britten jaloers op zijn! Gezellig even bij kletsen. Dat begon met Vrouwe Romein die in haar achtertuin een theetuin.


Een high tea is zo leuk. Geniet van hartige hapjes, zoete hapjes, bonbons, maar bovenal van uw gezelschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.