woensdag 28 december 2016

Kinderfeestje manege gouda

Er is er één jarig… HOERA, HOERA… ! Kom je feestje bij ons vieren en beleef een onvergetelijke tijd! Kinderfeestjes organiseren wij op zaterdagmiddag van 14. De kinderen doen een speurtocht, gaan een uur paardrijden en worden geschminkt. Zij krijgen hierbij drinken, wat lekkers en . De leukste manege en pensionstal van Gouda ! Het NS-station Gouda - Goverwelle ligt op minuutjes lopen van onze manege. Wat is nu leuker als een kinderfeestje op de manege ? Lekker drinken, eten en pony rijden!


Kinderfeestje manege gouda

Betaalbare pensionstalling, kinderfeestjes , paardrijden en mennen. Direct aan natuurgebied gelegen, gemakkelijk bereikbaar. En wilt u een kinderfeestje houden op onze manege , ook dit is mogelijk.


Op deze vernieuwde website staan alle mogelijkheden die wij bieden. Neem dan contact met ons op of kom gerust eens kijken. Graag tot ziens op onze manege Hippisch Centrum Bodegraven!


Manege De Eenhoorn biedt de mogelijkheid om op zondag verjaardagsfeestjes te vieren. Eerst gaan de kinderen wat drinken en krijgen ze uitleg over de paarden. Daarna is het tijd om met de paarden aan de slag te gaan! Ons standaard pakket voor een feestje is als volgt: We beginnen met limonade en iets lekkers, daarna krijgen de kinderen een uur pony -rijles en als afsluiting nog iets te eten en een glaasje limonade. Vier je kinderfeestje op onze kindvriendelijke locatie in Gouda met veel activiteiten en lekker eten!


Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje ? Wij hebben daar namelijk de meest geweldige locatie voor een spannend kinderfeestje : een oude manege. De perfecte paintball arena. Kinderpaintball met een vliegtuigwrak in de arena maakt een kinderfeestje op de Manege een waar spektakel.


Kinderfeestje manege gouda

Op deze mega grote outdoor locatie vlakbij Gouda in de randstad organiseren we alle uitjes die je maar kunt bedenken, en daar mogen dus de Heldenfeestjes niet ontbreken! Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres! Kan je geen idee vinden voor een leuk kinderfeestje ? Dan is dit de oplossing een superleuk kinderfeestje bij manege de Goudse Hout! Eerst Ponyrijden bij Manege Lelystad en daarna naar Speelparadijs Ballorig Lelystad.


Heb jij een echte paarden fan in huis? Wist je dan dat veel maneges ook mogelijkheden bieden voor een kinderfeestje ? Een feestje op de manege ! Ik denk dat dit zeker voor meiden te gek is! Op deze site vind je kinderfeestjes die worden georganiseerd bij jou in de buurt.


Kinderfeestje manege gouda

Na de rivaliteit genieten van een hapje en een drankje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.