vrijdag 9 december 2016

Miele wasmachine maakt veel lawaai tijdens centrifugeren

De machine is niet overladen en hij staat waterpas en stevig op . Dat is gezien de leeftijd van de machine veel te duur. Bonkt nu minder maar maakt nog steeds veel lawaai. Lawaai van de wasmachine is vaak het gevolg van een onbalans door defecte. Miele wasautomaat lawaai - Radar - het.


U kent het wel, de wasmachine begint rustig, en tijdens het centrifugeren klinkt het alsof.

Onze wasmachine maakt sinds een tijdje meer lawaai dan normaal met centrifugeren. Hieronder nog een filmpje van de machine tijdens het centrifugeren. Als ik de trommel en kuip naar elkaar toe trek zit er veel speling in. Een veel voorkomend probleem is een wasmachine die herrie maakt tijdens het. Bij het wegpompen van water (aan het begin van het programma en tussendoor) klinkt er een krakend geluid.


Bij de pomp is niets te zien. Tijdens het centrifugeren maakt de machine een enorm lawaai , de schrik slaat je. Als eerst natuurlijk het geluid van de wasmachine tijdens het centrifugeren.


Uitstel van reparatie kost snel veel geld.

Als dit niet goed uitgevoerd wordt blijf je achter met een wasmachine die lawaai maakt. Hoor je een gierend geluid tijdens het centrifugeren ? Lawaai in uw wasmachine ? Wasmachine maakt meer lawaai dan gebruikelijk. De meeste geluiden ontstaan, normaal gezien, tijdens het centrifugeren.


Beste lezers, ik zit met een wasmachine ( miele ) die ineens veel te veel lawaai maakt tijdens het centrufigeren. Het is een novotronic frontstar . Mijn wasmachine maakt een enorme herrie bij het centrifugeren. Defecte lagers, de machine zal tijdens het centrifugeren het geluid maken alsof hij elk moment kan. Wij bespreken een aantal probleem met je wasmachine en de oplossing. Op nummer van problemen staan lawaai en vreemde geluiden.


Maakt de machine het geluid alleen voor en na het draaien? Lekkage is ook een veel voorkomend probleem. Lekt de machine alleen tijdens het pompen en centrifugeren ? Huishoudelijke Apparaten.


Ik heb ook even ezocht en kwam op de site van kieskeurig, heel veel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.