donderdag 12 januari 2017

Aeg was droogcombinatie review

Hij wast en droogt goed. De (graden katoen) was op extra kort, duurt nog ruim twee uur. En met drogen erbij, draait hij dus een halve dag. Help anderen en geef jouw mening.


Al met al een goede en mooie was-droog combinatie. Het wassen en drogen gaat goed.

Nadeel (probleem) is echter dat de machine geen stof of pluisfilter heeft. Na iedere droogbeurt blijven er pluizen in de machine achter die dan vervolgens in de volgende wasbeurt in het wasgoed terecht . Pieptoon aan het einde van het programma zoals in andere review gezegd is gemakkelijk uit te zetten. Vond je dit een nuttige review ? Pluspunt: 2-in-dus ruimtebesparing.


Minpunt: zelf was vouwen. Wasmachine en droger in één dus bespaart een . Dat de zware machines over de wastafel getild moesten worden om de oude te verwijderen en vervolgens de nieuwe te plaatsen, vonden ze geen enkel .

Lees meer achtergronden bij het kiezen van een was droogcombinatie. Onze redactie beantwoord de meest gestelde vragen over wasdroogcombinaties en bespreken de toppers van dit moment. Coolblue: alles voor een glimlach. Wist u dat uw review ons helpt om te innoveren? Deel uw feedback met ons en maak kans op een AEG blender.


Selecteer het aantal sterren om te beginnen met uw review. Bekijk alle specificaties. Goedkoop bij Keukenloods. Ik heb deze machine gekocht omdat de machine ruimte bespaart.


Erg tevreden ben ik er niet over en ik zal ook nooit meer een was - droog combinatie aanschaffen. En de was komt er erg gekreukt uit. Mijn was slijt nu ook twee keer . Was-droogcombinaties review. Gratis verzending bij dit product.


Buiten het grote voordeel natuurlijk dat je de plaats van een droogkast wint natuurlijk, is het op zich wel een goed toestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.