donderdag 12 januari 2017

Geruit patroonpapier

Patroonpapier geruit Cm breed x meter lengte. KLEINVAK - FOURNITUREN o. BH-, lingerie accessoires, drukknopen, reparatiedoek, schoudervullingen, speldenkussens etc. Nuttig voor het overtrekken van de grote patroondelen (broek, rok, jas). Geruit patroonpapier met dikke lijnen.


Leveringstermijn in België.

Bij een Veritas winkel in je buurt: altijd GRATIS levering en retour . Ongebleekt patroonpapier afmeting 10m x 50cm. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. In onze bakstenen winkel verkopen we geruit en effen wit patroonpapier op rollen, alsook geplooide vellen patroonpapier.


In onze online winkel zijn enkel de vellen patroonpapier verkrijgbaar. Wordt per verpakking verkocht. Aantal items per pagina.

Zoekresultaat (artikelen). Vergelijkbaar meter per rol 80cm breedDe rol wordt gevouwen verzonden. Als je zelf quiltblokken wilt tekenen is ruitjes papier wel heel handig.


Je vindt hier ontzettend veel verschillende soorten geruit papier. Let wel goed op het papierformaat dat je download. En zoek verder in de beste bibliotheek van het web met royalty free stock afbeeldingen van iStock. Butterick – Burda - Vogue.


YKK – Rivi – Opti verschillende lengtes onzichtbare ritsen deelbare ritsen onder- en boven opengaande ritsen broekritsen jeansritsen transparante ritsen fijne ritsen voor bruid- en suitekledij. Deze workshop vind plaats de 1e zaterdag van de maand en is van 9. Je neemt mee: naaimachine geruit patroonpapier ( eventueel bij ons te verkrijgen) tricot stof garen . Rood en blauw geliniëerd. Kaft in geassorteerde kleuren.


Ik heb op geruit patroonpapier rechthoeken getekend van bij 34cm en deze over genomen op stof, evenals voor de koordlus. De koordlus heb ik in zijn geheel verstevig de tasdelen alleen de achterkant gezien ik het toch vrij stug vond aanvoelen. Bij enkele mandjes gebruikte ik een katoentje in combinatie met canvas en dan liet ik de vlieseline achterwege.


Het hangt er vanaf hoe stevig je de mandjes wenst. Je kan ook jersey gebruiken, maar die moet zeker verstevigd worden. Ik maakte uit geruit patroonpapier een papieren . Voorzien van micro- uitscheurperforatie.

Met universele boorgaten. Liniatuur: aan één zijde blanco en andere zijde geruit 25mm. Standaardformaat 65x100cm. Op de afbeelding hierboven zie je dat ik het Fleece van het bovenste deel al geknipt heb, en de losse onderdelen van geruit patroonpapier – het voordeel van de ruitjes is dat je direct ziet hoe een figuurtje geplaatst moet worden = ruitjes rechtop.


Deze videotip laat zien hoe een col van tricotstof aan een halsrand wordt. Ooit kreeg ik de tip de stof! Als je niet aan de stofvouw wilt knippen, gewoon langs de lineaal middenvoor en middenachter helemaal met . Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA winkel.


De site staat vol leuk materiaal, zoals papiermodellen en scrapbooks, zodat je beslist iets leuks zult vinden. Veel plezier met het afdrukken op je Canon-inkjetprinter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.