vrijdag 27 januari 2017

Aeg wasmachine l79496nfl

Halfvol wast hij goed en redelijk zuinig. Ook wordt de resterende programmaduur aangegeven en deze machine is voorzien . De monteur is geweest en heeft het probleem ontdekt en verholpen. Bovenop de trommel zit . We hebben maanden geleden weer gekozen voor een AEG wasmachine , nadat de vorige na jaar (!) trouwe dienst versleten was. Eerste indruk van de machine is positief, mooi design, . De wasmachine kent een zeer zuinige . Deze machine is voorzien van ÖKOMix – dit betekent aantoonbaar schoner en zachter wassen! Minpunt: Hij is zwaar, volgens de delivery boys van Coolblue.


Aeg wasmachine l79496nfl

De opfrisfunctie is ook een uitkomst. Het enige wat niet kan is automatisch doseren van wasmiddel, maar dat wil ik toch . Op November voor het eerst een AEG wasmachine gekocht. We zijn zeer tevreden over deze keuze.


Geluid armer als de voorgaande wasmachines. Verder vinden we de grotere trommel een hele verbetering. En dat aangevuld met een grote deuropening, geeft een grote verbetering. Deze wasmachine is prima allrounder. Lees onze review van deze wasmachine.


Aeg wasmachine l79496nfl

Door het laadvermogen van kilo kun je veel in een keer wassen, handig wanneer je bijvoorbeeld een groot huishouden hebt of gewoon niet zoveel wasjes wilt draaien. De unieke ÖKOMix-technologie z. Kies bijvoorbeeld voor Extra Stil, Synthetica, Jeans, min - kg, Super Eco of Stoom Opfrissen. De slimme ÖKOMix- technologie mengt het wasmiddel vooraf met het water in de machine waarna dit via de . AEG L8FB96ES wasmachine - gratis bezorgd. Sleutel is de ÖKOMix zelf, waarbij wasmiddel en wasverzachter vooraf gemengd worden. Deze AEG wasmachine heb ik uitgebreid kunnen bekijken en proberen om zelf te zien hoe deze machine presteert.


Op papier is deze AEG wasmachine een topper. Met een trommelinhoud van kilo, . Kijk voor meer producten op onze website. De kosten van een wasautomaat worden mede bepaald door de waterconsumptie. Het waterverbruik van deze wasser is liter per norm-cyclus.


Aeg wasmachine l79496nfl

Deze hoogte wordt gemeten in milimeters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.