vrijdag 27 januari 2017

Krantenwijk 13 jaar

Krantenwijk 13 jaar

Je mag al bezorger worden vanaf jaar. Welkom op KrantjeContantje. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Wij zoeken altijd nieuwe bezorgers vanaf jaar ! Wat houdt het bezorgen van Huis-aan-huis kranten in?


Krantenwijk 13 jaar

Past een krantenwijk bij jou? Je kunt je hieronder direct inschrijven. Wij zorgen er dan voor dat je een wijk in je eigen buurt krijgt. Folders bezorgen bij een wijk bij jou in de buurt? Leer alles over folders lopen en meld je aan als folderbezorger.


Vanaf jaar mag je al bezorger worden maar ook volwassenen zijn welkom. Meld je vrijblijvend aan voor de leukste bijbaan en Axender neemt contact met jou op. Direct aanmelden als bezorger. Hallo, ik zou misschien een krantenwijk willen.


Krantenwijk 13 jaar

Maar ik wil dan weten wat je ongeveer verdient per week. Hoeveel verdienen jullie per week en hoevaak lopen jullie dan? Dan doe ik misschien wat ideeën op. Geld verdienen, jaar , hoe? Bijbaan: krantenbezorger!


Meld jaan voor een bijbaantje als folderbezorger bij Axender! Bezorgers van folders en buurtkranten zijn vaak jonge mensen vanaf ongeveer jaar die een folder of krantje bezorgen. Kranten bezorgen levert een leuke verdienste op. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van je wijk en het . Voor - en 14-jarigen gelden wel een aantal speciale regels.


Krantenwijk 13 jaar

We zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in de volgende. Afhankelijk van de tijd die je wilt werken, kun je meerdere . Nee, kinderarbeid is in ons land al lang verboden. Een wijk bezorg je in ca. Kinderen tot en met jaar mogen helemaal niet werken, 12-jarigen alleen in het kader van een taakstraf die door de rechter is opgelegd. Pas vanaf je dertiende mag je betaald werk gaan doen.


Daarvoor gelden strenge regels. Als je bent mag je een weekkrant lopen of folders bezorgen. Krantenwijk -jarigen en 15-jarigen. Voor een dagelijkse krant moet je jaar zijn. Om een krantenwijk te lopen moet je minstens jaar oud zijn.


Wil jij ook folders bezorgen? Meld je dan nu aan als krantenbezorger bij All-Inn Verspreidingen! Je gegevens kun je op het inschrijfformulier op onze site invullen.


Wij hebben vorig jaar met drie personen en een auto op een bloedhete dag in uur 9kg aan folders bezorgd voor euro en een beetje. Zoonlief zei daarna heel beteuterd. Sinds die dag krijgt de bezorger(ster) van deze folders regelmatig wat . Mijn oudste heeft twee jaar bezorgd en jongste van heeft zijn wijk overgenomen. Vorige week had hij toevallig ook folders (voor 2brievenbussen). Hij kreeg er 1voor.


Ik help altijd wel met invouwen. Dat werk is zo dodelijk saai en geestdoden volgens mij houdt geen enkele jonge puber dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.